Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2022, 22:00
Čas čítania 1:14
Dominik Vetrák

Henry Cavill stratil v priebehu dvoch mesiacov 2 životné roly. Získal však tretiu

Henry Cavill stratil v priebehu dvoch mesiacov 2 životné roly. Získal však tretiu
Zdroj: Games Workshop/Warner Bros./netflix
FILMY A SERIÁLY HENRY CAVILL WARHAMMER 40 000 SERIÁL
Uložiť Uložené

Henry Cavill skončil ako zaklínač Geralt a aj Superman. Získal však svoju tretiu životnú rolu.

Henry Cavill je známy tým, že sa rád hrá počítačové hry. Skladá si vlastné počítače a je tak trochu nerd. O jeho láske k Zaklínačovi, či už sú to knihy alebo hry, prehovoril už veľakrát. O to viac ho zrejme bolelo, keď koncom októbra skončil ako Geralt v seriáli Zaklínač (údajne išlo o nezhody s tvorcami, ktorí seriál tvorili spôsobom, aký sa Cavillovi nepáčil).

To však nebolo všetko. Pred niekoľkými dňami oznámil nový šéf štúdia DC James Gunn, že herec končí v role Supermana, a to len niekoľko týždňov po tom, čo štúdiá DC a Warner Bros. ohlásili jeho veľký návrat. 

Cavill tak v priebehu necelých dvoch mesiacov prišiel o svoje dve vysnívané a životné roly. Niektorí hollywoodski herci niečomu takému nečelia ani za celý svoj život. Cavill sa však očividne neľutoval a činil sa. Nevedno ako dlho, ale minimálne niekoľko týždňov už rokuje o tom, že bude hrať v seriáli na motívy slávnej videohernej série Warhammer 40 000 zo sci-fi/fantasy sveta Warhammer. 

Vo videu nižšie zistíš, že o tomto svete hovorí už celé roky a veľmi rád by si v ňom zahral hneď viacero postáv. Herec dokonca vytvára a maľuje miniatúrne figúrky postáv z hier a bojuje s nimi v bitkách, ako sme kedysi zvykli robiť aj my ako deti (akurát s indiánmi a vojakmi). 

S detailmi o jeho role v chystanom seriáli o Warhammer 40 000 od štúdia Amazon (seriál tak bude premiérovať na Amazon Prime Video) písal hollywoodsky magazín Deadline. Warhammer 40 000 je zasadený do budúcnosti. Ľudstvo má k dispozícii úžasné vynálezy aj zbrane, no čelí viacerým nástrahám: zradcom, temným silám či mimozemšťanom.

Henry Cavill si v seriáli zahrá a okrem toho ho bude aj produkovať, takže sa bude podieľať priamo na jeho vývoji. Je to pre neho ďalší splnený sen, keďže Warhammer miloval už ako dieťa. Na informácie o ďalších hercoch, scenáristoch či režiséroch si ešte počkáme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia