Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2022, 20:41
Čas čítania 1:41
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson: Superman a Black Adam budú na 100 percent bojovať proti sebe. O čom je potitulková scéna vo filme Black Adam?

Dwayne Johnson: Superman a Black Adam budú na 100 percent bojovať proti sebe. O čom je potitulková scéna vo filme Black Adam?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BLACK ADAM DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Aký dosah bude mať potitulková scéna filmu Black Adam na budúcnosť sveta DC a vráti sa Henry Cavill ako Superman?

Ak si ešte nevidel komiksovku Black Adam, ďalej nečítaj, pretože sa dozvieš spoilery.

Dwayne Johnson v posledných týždňoch láka na návrat milovanej DC postavy. V podstate hneď niekoľkokrát nepriamo potvrdil, že Henry Cavill sa vráti v role Supermana, a to už vo filme Black Adam. Jedna z internetových špekulácií od ľudí z branže hovorí o tom, že Dwayne Johnson celé roky bojoval s vedením štúdia Warner Bros., aby znova začali točiť filmy o Supermanovi s Henrym Cavillom v hlavnej role.

Odporúčané
RECENZIA: Black Adam RECENZIA: Black Adam 20. októbra 2022, 15:30

Celkom to sedí na to, čo hovorí sám Dwayne, ktorý s úsmevom novinárke vysvetľoval, že vedenie štúdia sa zmenilo a konečne môžu robiť veci, za ktoré tak dlho bojovali. Budúcnosť filmového sveta DC sa tak nepochybne pohybuje smerom vpred.

Hollywoodsky magazín so zákulisnými zdrojmi The Hollywood Reporter priniesol reportáž o tom, aké DC filmy sa v súčasnosti plánujú v štúdiu Warner Bros. Z nej sme sa dozvedeli, že scenárista a režisér James Gunn robí okrem 2. série seriálu Peacemaker na ďalšom jednom alebo rovno dvoch DC projektoch.

Black Adam |  The Rock | Dwayne Johnson | DC filmy
Zdroj: Warner Bros.

Okrem toho údajne vzniká Man of Steel 2. Producent Charles Roven aktuálne hľadá scenáristu a na zozname hlavných ašpirantov by mal byť Christopher McQuarrie. Ten však dokončuje Mission: Impossible 7 a 8, takže na Supermana možno nebude mať čas. Rolu stvárni Henry Cavill, čo je ti však jasné, ak si videl potitulkovú scénu vo filme Black Adam.

V nej sa ukázal Superman v podaní Henryho Cavilla a povedal Black Adamovi, že svet je z neho nervózny a že by sa mali porozprávať. Producent zo štúdia Warner Bros. povedal, že budúcnosť Supermana nie je iba o súboji s Black Adamom a že majú s Clarkom Kentom ďalšie plány. Isté je minimálne to, že Superman a Black Adam sa pobijú v spoločnom filme. Zdá sa, že predtým plánované filmy o Supermanovi (vrátane afroamerického Supermana) súčasné vedenie DC a Warneru zrušilo. 

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Okrem Supermana sa rieši aj rozšírenie sveta Batmana. Scenárista a režisér Matt Reeves aktívne pracuje na pokračovaní The Batman. Navyše sa údajne stretáva s viacerými tvorcami a filmármi, ktorí by spracovali celovečerné projekty o Batmanových nepriateľoch, menovite Scarecrow, Clayface či Professor Pyg.

V DC a Warner Bros. je v posledných rokoch veľký chaos, a tak tieto informácie neber ako stopercentne zaručené. Štúdio plánovalo a zrušilo už veľa filmov a viackrát zmenili smerovanie ich prepojeného filmového štúdia. Ak niečo nebude oficiálne v kinách, radšej sa neteš na nič. 

Domov
Zdieľať
Diskusia