Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. decembra 2022, 8:14
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Henry Cavill končí ako Superman. Namiesto toho dostaneme film s mladším Supermanom a s novým hercom

Henry Cavill končí ako Superman. Namiesto toho dostaneme film s mladším Supermanom a s novým hercom
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HENRY CAVILL SUPERMAN
Uložiť Uložené

Vysnívané pokračovanie skvelého Man of Steel nebude. Dočkáme sa nového Supermana.

Je to oficiálne. Noví šéfovia DC James Gunn (scenárista a režisér Strážcov galaxie či novej verzie Suicide Squad) a Peter Safran majú naplánovanú budúcnosť filmov a seriálov zo sveta DC. Dočkáme sa veľkých zmien a prvou z nich je výmena Supermana.

Odporúčané
10 najlepších seriálových epizód roka 2022, ktoré sme sledovali so zatajeným dychom 10 najlepších seriálových epizód roka 2022, ktoré sme sledovali so zatajeným dychom 14. decembra 2022, 16:30

Henry Cavill v role definitívne končí a nahradí ho mladší herec, s ktorým preskúmame skoršie roky života Clarka Kenta počas jeho práce v novinách Planet. James Gunn už dlhší čas píše scenár a aktuálne hľadajú režiséra.

Cavill sa lúči s rolou Supermana, no vedenie DC mu hľadá ďalšiu rolu v novej verzii sveta DC. Viac informácií o plánoch DC sa dozvieme budúci rok. Je to smutná správa pre fanúšikov.

Superman Henry Cavill
Zdroj: Warner Bros.

Po rokoch čakania a dúfania, že sa Cavill do roly vráti (postavu si nezahral od roku 2017), sme sa konečne dočkali jeho návratu v komiksovke Black Adam a mal vzniknúť aj Man of Steel 2. Dva mesiace po jeho veľkolepom návrate sa však všetko mení. V priebehu niekoľkých týždňov tak Cavill prišiel o rolu Geralta a aj Supermana. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

Gunn prezradil aj to, že chcú, aby niektorý z budúcich filmov DC režíroval aj Ben Affleck (The Town či Argo), po čom túži aj herec/režisér. Podľa všetkého je to len otázka času. Gunn navyše dementoval špekulácie o tom, že chcú snímku The Batman a strážcu Gothamu v podaní Roberta Pattinsona prepojiť so širším vesmírom DC. 

Domov
Zdieľať
Diskusia