Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2022, 10:20
Čas čítania 1:00
Adam Novosad

Henry Cavill skončil ako Zaklínač, šokoval fanúšikov Netflix. Novou tvárou obľúbenej postavy bude hviezda z The Hunger Games

Henry Cavill skončil ako Zaklínač, šokoval fanúšikov Netflix. Novou tvárou obľúbenej postavy bude hviezda z The Hunger Games
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY HENRY CAVILL NETFLIX SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nástupcom Henryho Cavilla bude Liam Hemsworth.

Henry Cavill skončil ako predstaviteľ seriálového Zaklínača na Netflixe. Streamingová spoločnosť oznámila, že Zaklínač dostane štvrtú sériu, no Cavill sa v nej viac neobjaví, pretože novým Witcherom bude Liam Hemsworth. Netflix týmto rozhodnutím šokoval fanúšikov, z ktorých časť už vyzýva spoločnosť, aby seriál po tretej sérii rovno zrušila.

„Moja cesta ako Geralta z Rivie bola plná príšer a dobrodružstiev, a nakoniec pre štvrtú sériu zložím svoj medailón a meče,“ vyhlásil Cavill pre Netflix. Svojho nástupcu Liama Hemswortha označil za fantastického herca, ktorý je podľa Cavilla plný entuziazmu z toho, ako bude môcť Zaklínača uchopiť vlastným štýlom.

Samotný Hemsworth, ktorého môžeš poznať napríklad z The Hunger Games, povedal, že ako dlhoročný fanúšik Witchera je nadšený z príležitosti zahrať si Geralta z Rivie. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

„Henry, som tvojím dlhoročným fanúšikom a inšpiroval si ma tým, ako si stvárnil túto milovanú postavu. Možno mám obrovské očakávania, ktoré musím naplniť, ale som naozaj vzrušený zo svojho vstupu do sveta Witchera,“ vyhlásil Hemsworth.

Na tretiu sériu Witchera s Cavillom sa diváci môžu tešiť už v lete budúceho roka. Bližšie informácie o štvrtej sérii s Hemsworthom zatiaľ Netflix nezverejnil. Henry Cavill pritom pred pár dňami ohlásil, že sa vracia do sveta DCEU ako Superman.

Domov
Zdieľať
Diskusia