Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2022, 6:45
Čas čítania 0:25
Ivan Koribanič

V Česku sa odohrala brutálna vražda. Žena vraj svojho priateľa zaživa vykastrovala, následne ho zavraždila

V Česku sa odohrala brutálna vražda. Žena vraj svojho priateľa zaživa vykastrovala, následne ho zavraždila
Zdroj: tn.cz/reprofoto
NEWS ČESKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Priebeh vraždy je viac než znepokojujúci. Svojho priateľa vraj najskôr omráčila. Potom ho vykastrovala, pričom muž bol stále nažive. Následne mu spôsobila vážne zranenia. Tie zapríčinili, že muž vykrvácal.

V českej obci Vysoké došlo v nedeľu večer k brutálnej vražde. Údajne sa jej dopustila 43-ročná žena. Tá vraj zavraždila svojho 57-ročného muža, píše Markíza.


Podozrivú ženu už policajti zadržali. „Muž utrpel vážne zranenia v oblasti brucha a stratil veľa krvi,“ uviedla hovorkyňa českých záchranárov Petra Homolová. Prípadom sa už zaoberajú krajskí kriminalisti.

Priebeh vraždy je viac než znepokojujúci. Svojho priateľa vraj najskôr omráčila. Potom ho vykastrovala, pričom muž bol stále pri živote. Následne mu spôsobila vážne zranenia. Tie zapríčinili, že muž vykrvácal.

Zadržaná žena je hlavnou podozrivou z dôvodu, že zranenia, ktoré muž utrpel, si podľa expertov nemohol spôsobiť sám. Žena je momentálne umiestnená v zdravotníckom zariadení.

Domov
Zdieľať
Diskusia