Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2021, 8:31
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Policajný prezident o protestoch: Sloboda nie je agresia. Zranení policajti a 11 zadržaných demonštrantov

ZAUJÍMAVOSTI POLÍCIA SR PROTESTY
Uložiť Uložené

Štefan Hamran sa poďakoval príslušníkom zboru za ich prácu.

Policajný prezident Štefan Hamran už pred protestmi plánovanými na 17. novembra avizoval, že polícia bude na prípadné narušovanie poriadku dobre pripravená. „Ako som už uviedol, slobodu si nemožno zamieňať s agresiou, vulgarizmami a nenávisťou. Toto odkaz novembra 1989 určite nie je,“ napísal na Facebooku.

Osobitne sa poďakoval všetkým policajtom, ktorí strážili bezpečnosť na demonštráciách v Bratislave, a aj antikonfliktnému tímu, ktorý má za úlohu diskutovať s demonštrantmi a zabraňovať konfliktom.

Odporúčané
Strávil som 17. november medzi protestujúcimi. Zmobilizujeme sa takto, aj keď budeme čeliť skutočnému zlu? (Komentár) Strávil som 17. november medzi protestujúcimi. Zmobilizujeme sa takto, aj keď budeme čeliť skutočnému zlu? (Komentár) 18. novembra 2021, 7:31

Spomenul aj dvoch zranených policajtov. „Touto cestou chcem taktiež zaželať skoré uzdravenie kolegom, príslušníkovi Policajného zboru a bratislavskej mestskej polície, ktorí utrpeli zranenia použitím pyrotechnického materiálu zo strany protestujúcich,“ povedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia