Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2021, 7:01
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

19-ročná hviezda TikToku udržiavala vzťah s 13-ročným chlapcom. Následne otehotnela, internet ju viní z pedofílie

ZAUJÍMAVOSTI DIEŤA TIKTOK
Uložiť Uložené

Na TikToku, kde má takmer 18 miliónov fanúšikov, zverejnila svoj pozitívny tehotenský test. Okrem gratulácií však prišli aj obvinenia z pedofílie.

Známu influencerku Zoe LaVerne, ktorá má na TikToku takmer 18 miliónov sledovateľov a na Instagrame cez 2,7 miliónov, internet obviňuje z pedofílie. Hviezda sociálnych sietí ešte počas minulého roka priznala, že prechovávala city k 13-ročnému chlapcovi menom Connor Joyce. Virálnymi sa v tom čase stali aj videá, na ktorých sa bozkávajú.

Odporúčané
Influencerka Cynthia: Médiá ma označujú za Separovu novú frajerku, v skutočnosti sme sa videli len raz (Rozhovor) Influencerka Cynthia: Médiá ma označujú za Separovu novú frajerku, v skutočnosti sme sa videli len raz (Rozhovor) 7. decembra 2020, 9:30

Mnohí ľudia ju kvôli tomu vinili z pedofílie a groomingu (pestovanie si vzťahu s maloletou osobou, budovanie dôvery medzi sexuálnym predátorom a jeho obeťou). Obavy ešte viac narástli po tom, čo nedávno prezradila, že je tehotná. Na sociálnej sieti však vyvrátila, že dieťa patrí maloletému Connorovi, informuje Unilad.

@zoelaverne

surprise!! i’m so excited 🥺💕🍼

♬ original sound - James Blake

Poprela tiež, že by medzi ňou a Connorom niekedy došlo k sexuálnemu vzťahu a verejne sa ospravedlnila za to, že sa bozkávala s neplnoletým chlapcom. „Uvedomila som si, že vek je zlá vec,“ napísala LaVerne. 

„S Connorom k ničomu vážnejšiemu nikdy nedošlo. Je to ešte dieťa a som si toho vedomá. Prechovávali sme k sebe city a na tom nie je nič zlé. Obaja sme si však uvedomili, že vekový rozdiel nebol správny a ukončili sme to,“ povedala počas živého vysielania na Instagrame.

LaVerne je podľa jej slov aktuálne tehotná so svojím 20-ročným priateľom Dawsonom Dayom. „Toto je otec môjho dieťaťa. Prestaňte šíriť niečo iné. Ako inak by to malo dávať zmysel? Connor má 13. Okrem bozku sa nič iné nestalo. Hľaďte si svojho,“ napísala influencerka do popisu k fotke s jej aktuálnym priateľom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zoe LaVerne (@zoexlaverne)

Domov
Zdieľať
Diskusia