Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 15:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Predstaviteľ Arrowa získava superschopnosti a bojuje proti robotom v technologicko-futuristickom sci-fi Code 8

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Z kraťasu Code 8 dokázali bratranci Amellovci vyžmýkať celovečerný sci-fi film.

Kraťas Code 8 s bratrancami Amellovými vyšiel pred 3 rokmi. Tvorcovia však dokázali vyzbierať dostatočné množstvo peňazí, aby z neho vznikol celovečerný sci-fi film. Toho sa dočkáme 13. decembra prostredníctvom online obchodov. Trailer vyzerá naozaj sľubne a ako amatérsky projekt môže Code 8 prekvapiť. 

Príbeh rovnomenného celovečeráku sa odohráva vo svete, kde 4% z celkového obyvateľstva disponujú nejakým druhom nadprirodzenej schopnosti. Nejde však o žiadnych bohatých superhrdinov. Drvivá väčšina týchto jedincov totiž žije v chudobe, pričom ku kriminálnym aktivitám tiež nemajú ďaleko. V centre diania sa ocitne Connor Reed (Robbie Amell - ARQ, seriál The Flash), podobne obdarený mladý muž, ktorý sa snaží zarobiť peniaze na drahú liečbu pre svoju matku.

Okrem agenta Parka (Sung Kang - Han zo série Fast & Furious), šéfa militarizovanej policajnej jednotky, zasiahne do príbehu aj Robbieho bratranec Stephen Amell (TMNT: Out of the Shadows, seriál Arrow), a to v úlohe Garretta, vodcu zločineckej organizácie, poskytujúcej dobré peniaze za zlé skutky. Ďalej si zahrajú napríklad Kari Matchett, Greg Bryk či Aaron Abrams.

Odporúčané
Sci-fi kraťas Code 8 si zamilovalo obrovské množstvo ľudí, ktorí sa rozhodli financovať celovečerný veľkofilm Sci-fi kraťas Code 8 si zamilovalo obrovské množstvo ľudí, ktorí sa rozhodli financovať celovečerný veľkofilm 15. apríla 2016, 23:46

O réžiu sa opäť postará Jeff Chan (autor naozaj podarených kraťasov Call of Duty: Find Makarov a Call of Duty: Operation Kingfish) a za scenárom stojí Chris Paré, ktorý pracoval už na vyššie spomínanom kraťase. Robbie a Stephen budú popri hraní zastávať aj pozície výkonných producentov.

Domov
Zdieľať
Diskusia