Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2016, 23:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sci-fi kraťas Code 8 si zamilovalo obrovské množstvo ľudí, ktorí sa rozhodli financovať celovečerný veľkofilm

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Robbiemu a Stephenovi Amellovcom sa podarilo za veľmi krátky čas vyzbierať obdivuhodnú čiastku peňazí. Ich vytúžený celovečerák teda určite bude.

Spomínate si ešte na výborný sci-fi kraťas s názvom Code 8, ktorý zaujal predovšetkým svojou skvelou atmosférou a nesmierne kvalitným spracovaním? Pokiaľ vás náš pomerne nedávny článok akosi obišiel, môžete to rýchlo napraviť tu. Avšak, tí z vás, čo venovali pozornosť aj priloženej videokampani s oboma Amellovcami (Robbie a Stephen), ktorej úlohou bolo upozorniť na prebiehajúcu peňažnú zbierku pre celovečerný film, vedzte, že výška vyzbieraných prostriedkov sa v týchto chvíľach nachádza už tesne pod hodnotou 800 000 dolárov. A keďže bol pôvodný cieľ, predstavujúci čiastku 200 000 dolárov, preskočený absolútne bez problémov, znamená to iba jediné. Celovečerák skutočne bude!

Do konca kampane momentálne ostáva ešte osem dní, takže ak chcete výrobu tohto sľubného počinu podporiť aj vy, navštívte tento web a darujte ľubovoľný finančný príspevok. Výška vášho prípadného peňažného daru sa môže odvíjať napríklad aj od druhu perku, ktorý by ste dostali na oplátku. Spomedzi mnohých tak spomeňme aspoň rôzne druhy oblečenia, podpísané darčekové materiály, digitálne kópie krátkometrážnej snímky, poďakovanie na Twitteri, rolu vo filme či účasť na premiére. Ak sa však zaujímate iba sledovanie celého vývoja, lajknite oficiálnu stránku na facebooku a neunikne vám žiadna novinka. Ako kraťas samotný, tak aj všetky informácie o ňom nájdete v už vyššie vyznačenom odkaze a čo sa celovečerného filmu týka, budeme mu určite venovať pozornosť.

Na záver si ešte vychutnajte zaujímavé video zo zákulisia natáčania.

Domov
Zdieľať
Diskusia