Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018, 12:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Toy Story 4 budeme počuť aj charizmatického Keanu Reevesa alias Johna Wicka!

FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Jeho postava je však zaobalená tajomstvom viac než samotný Matrix.

Aj keď s tým mnohí fanúšikovia slávnej animovanej série nesúhlasia (no iní jasajú), štvrtý diel Toy Story je už na ceste a my sme k nemu mohli nedávno vidieť aj prvý trailer. Ten nám ukázal množstvo starých známych, ale taktiež novú hračku menom Forky.

Forky (na obrázku nižšie) v príbehu zaujme rolu jednorázovej plastovej vidličky, ktorá sa bude oproti ostatným hračkám cítiť pomerne neisto. Plastová vidlička totiž nie je klasickou, v obchode kúpenou hračkou, ale len v domácnosti vyrobenou improvizáciou. Hlas v snímke jej prepožičal Tony Hale.

V Toy Story 4 budeme počuť aj charizmatického Keanu Reevesa alias Johna Wicka!
Zdroj: Disney

Tim Allen, ktorý vo filme dabuje Buzza Lightyeara, v nedávnej show u Jimmyho Fallona prezradil, že vo filme započujeme hlas ďalšieho známeho herca. A ním nie je nik iný, ako úžasný Keanu Reeves. Zatiaľ síce nevieme, koho zabijak John Wick nadabuje, ale jeho hlas v pripravovanom animáku určite vítame s radosťou.

Ako sme už vyššie písali, prvá upútavka divákom odhalila nováčika Forkyho (Tony Hale) a druhý trailer si posvietil aj na Duckyho a Bunnyho, ktorým hlas prepožičali Keegan Michael-Key a Jordan Peele.

V príbehu budú hračky vystupovať pod novou majiteľkou Bonnie, ktorej hrdina starších častí Andy všetkých svojich obľúbencov odovzdal. Okrem toho, že nás v snímke čakajú nové postavy, bohužiaľ o deji príliš veľa nevieme. Mimo nováčikov však môžeš očakávať aj starú zostavu v podobe hračiek, ako Woody, Buzz Lightyear, kovbojka Jessie, Rex, Ken či Barbie.

Odporúčané
Toy Story 4 ťa emotívne rozdrví. Nádherný animák vyniká vo všetkom, pričom dokáže aj rozosmiať (Recenzia) Toy Story 4 ťa emotívne rozdrví. Nádherný animák vyniká vo všetkom, pričom dokáže aj rozosmiať (Recenzia) 10. augusta 2019, 13:14

Film režíruje Josh Cooley (The Incredibles a Ratatouille) a scenár napísala menej známa Stephany Folsom. Slovenská a česká premiéra je aktuálne plánovaná na 8. augusta (srpen) 2019. Tak čo, už sa tešíš? Alebo ti štvrtá časť príde skôr zbytočná?

Domov
Zdieľať
Diskusia