Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 22:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mark Zuckerberg odkazuje miliardárom: Nikto si nezaslúži mať toľko peňazí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Výkonný riaditeľ Facebooku Mark Zuckerberg prezradil, čo si myslí o miliardároch a ich majetku.

Mark Zuckerberg je podľa portálu Bloomberg piatym najbohatším mužom planéty, aj napriek tomu si myslí, že neexistuje dôvod, prečo by mal mať jeden človek taký majetok. CNN informuje o jeho slovách z minulého týždňa, ktoré povedal počas konferencie v základni Facebooku. Keď ho jeden zo zamestnancov konfrontoval so slovami Bernieho Sandersa, ktorý tvrdí, že miliardári by nemali existovať, Zuckerberg súhlasil. 

Odporúčané
Mark Zuckerberg v novom rozhovore rozpráva o Zuzane Čaputovej aj Jánovi Kuciakovi Mark Zuckerberg v novom rozhovore rozpráva o Zuzane Čaputovej aj Jánovi Kuciakovi 2. apríla 2019, 1:39

„Neviem, či existuje presná hranica, koľko peňazí by niekto mal mať, ale v nejakom bode si nikto nezaslúži aký (miliardový) majetok,“ odpovedá Mark Zuckerberg na otázku zamestnanca Facebooku. Podľa Bloombergu dosahuje majetok výkonného riaditeľa najväčšej sociálnej siete na svete približne 70 miliárd dolárov. 

„Myslím si, že ak človek robí niečo, čo je dobré, zaslúži si za to odmenu, ale myslím si, že v niektorých prípadoch dokáže byť nahromadené aj neopodstatnené bohatstvo,“ dodáva Zuckerberg počas udalosti, ktorú mohla verejnosť sledovať aj naživo.

Odporúčané
Najbohatší muž sveta prišiel o 3,4 miliardy, Bill Gates aj Mark Zuckerberg o viac ako 2 miliardy Najbohatší muž sveta prišiel o 3,4 miliardy, Bill Gates aj Mark Zuckerberg o viac ako 2 miliardy 7. augusta 2019, 7:53
Domov
Zdieľať
Diskusia