Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2019, 10:06
Čas čítania 0:00
Vl Mi

74-ročná žena porodila dvojičky, o deti sa bude starať spolu s 80-ročným manželom

ZAUJÍMAVOSTI INDIA
Uložiť Uložené

Nová rekordérka.

Žena menom Erramatti Mangayamma sa stala mamou ako 74-ročná. Otehotnela vďaka darovaným vajíčkam a spolu s manželom, 80-ročným Rajaraom, sa tešia, že sa pôrod vydaril. Obaja pochádzajú z indickej dediny vo východnej časti Godavari, informuje FOX News s odvolaním sa na SWNS.

Odporúčané
Žena rodila vo väznici 5 hodín, kým jej prišli na pomoc. Právnici zverejnili video Žena rodila vo väznici 5 hodín, kým jej prišli na pomoc. Právnici zverejnili video 1. septembra 2019, 9:53

Narodili sa im dve dievčatká. Rodičia čakali na potomkov dlhé desaťročia a sú šťastní, že sa im to konečne podarilo. Žena sa stala rekordérkou, „predbehla“ ženu menom Daljinder Kaur, ktorá rodila v sedemdesiatke. „Pôrod prebehol hladko, neboli komplikácie,“ povedal doktor Umasankar z nemocnice Ahalya. Deti vážili približne 2 kilogramy, obe sú zdravé.

Aj mamička je zdravá, doktor nepredpokladá zdravotné problémy. „Nemyslím si, že v období po pôrode nastanú zdravotné komplikácie,“ uviedol. Nuž, malý zázrak, aj tak by sa to dalo povedať. Čo si o pôrode v takomto veku myslíš ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia