Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 9:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Karlo rapujú vo večierke na spoločnej skladbe Čaba Neblázni

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Dlho očakávaná skladba je vonku, počúvaj spoluprácu Separa a Karla s názvom Čaba Neblázni.

Keď sme v januári písali o Karlovej novinke Tuje, pridali sme aj informáciu, že si ju všimol Separ a ocenil ju na svojom Instagrame. Dnes má tento track skoro pol milióna views a Karlo s týmto členom DMS vydávajú spoločnú vec. Ide teda o jednu z najmenej očakávaných spoluprác tohto roka, ktorú však berieme všetkými desiatimi. 

Skladba dostáva názov Čaba Neblázni a chalani v nej otvárajú zaujímavé príbehy. Zároveň sme sa dočkali aj sprievodného videoklipu z večierky a parkoviska, ktorého natáčanie sme mali možnosť sledovať na instagramových príbehoch zúčastnených pred niekoľkými mesiacmi. Autormi sú Andreas Gold, Riko Ceko a Tkeej, hudbu doplnil Gumbgu, teda Karlove producentské alterego. 

Raper z Lučenca by mal v aktuálnom roku vydať ďalší sólový album s názvom 999, kde by sme mali nájsť 27 skladieb, odhadujeme však, že by mal prísť až po lete, resp. jeseni. 

Domov
Zdieľať
Diskusia