Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 11:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sme generácia, čo sa za chrbtom ohovára. Karlovu novinku ocenil aj Separ

HUDBA KARLO
Uložiť Uložené

Karlo sa pripomína novinkou a my dúfame, že bude predzvesťou nového albumu 999.

Karlo patrí dlhodobo medzi to najlepšie, čo na domácej scéne máme a aj napriek svojmu fungovaniu v českom labeli Milion+ nás z času na čas poteší vlastným singlom, kde predvedie svoju jedinečnosť. Inak tomu nie je ani v tomto prípade, pričom máme možnosť počuť, ako Karlo strieda tempá a dokáže sa pri tom aj hrať s hlasom do vlastnej hudobnej produkcie. 

Dočkali sme sa tiež sprievodného reprezent vizuálu v čiernobielej verzii a zostáva nám len dúfať, že je tento track predzvesťou nového albumu. Karlo už nahral projekt 333 a 666, pričom avizoval aj pokračovanie s názvom 999, o ktorom však zatiaľ viac konkrétnych informácií nemáme. 

Teraz si už ale vychutnaj novinku Tuje, kde autor hovorí o zvrátenosti našej generácie, ktorá je falošná a aj keď sa navonok tvári priateľsky, za chrbtom ohovára a zrádza. No a za spomenutie stojí aj skutočnosť, že Karla Separ označil za najväčší talent medzi mladšími interpretmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia