Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2019, 18:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego hosťuje na tanečnej novinke po boku maďarských raperov

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu si tentokrát skúsil zaexperimentovať na novinke od Petra Panna, kde sa objavuje po boku maďarského interpreta.

Ego dnes na svojom Instagrame prezradil, že na istý čas pozastavuje svoje pravidelné newsky, prostredníctvom ktorých informoval fanúšikov o aktualitách v americkom rape. Zároveň prezradil, že sa dnes dočkáme novinky, ktorá však nebude tak úplne tradičná. A teraz už vieme, že neklamal. 

Ide o producentský singel Petra Panna, ktorý pripravil tanečnú hudbu, na ktorú si pozval člena Kontrafaktu a dvoch maďarských raperov, Hercega a HRflowa. Skladba dostáva názov Hola a my budeme zvedaví, či sa viac uchytí na Slovensku alebo u našich južných susedov. 

Už tradične nechýba ani sprievodný vizuál s tanečnicami, o ktorý sa postaral A-Team na čele režisérom Michalom Nemtudom. Zatiaľ nevieme, či chystá Peter Pann aj celistvejší projekt, novinka sa však bude jeho fanúšikom určite páčiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia