Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 10:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karel Gott vydáva duet s dcérou. Spieva o svojom tuhom korienku, výsledok je zárukou zimomriavok

HUDBA
Uložiť Uložené

Charlotte Ella zdedila po svojom otcovi obrovský talent, ktorý teraz ukazuje v spoločnom duete.

Kája Gott je stále plný energie a dokazuje to aj v najnovšej skladbe. Ide o duet s dcérou Charlotte Ellou, ktorá jeho talent bez akýchkoľvek pochýb zdedila a ak bude chcieť, čaká ju ešte veľká kariéra. Novinku s názvom Srdce nehasnou napísal frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo. Zároveň doplnil aj akustickú gitaru. 

Legendárny spevák oslávi o pár týždňov 80. narodeniny a táto pesnička bude súčasťou novej výberovky, ktorú pri tejto príležitosti vydáva. S profesionálnou kariérou tak zatiaľ končiť neplánuje, kvôli zdravotným problémom však už musel obmedziť živé vystúpenia. 

Fanúšikov určite poteší aj skutočnosť, že dnešná skladba dostáva sprievodný vizuál, kde máme možnosť vidieť Káju v naozaj dobrej forme. „Někdy se ví, co Bůh chystá,“  sú prvé slová textu a zároveň aj myšlienka, ktorá sa nesie celým textom. V niektorých momentoch síce Kája odkazuje aj na smutnejšie momenty, v každom prípade je však táto vec zárukou zimomriavok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia