Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2019, 16:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jim Carrey naháňa nedostihnuteľného ježka Sonica v traileri plnom hlášok a rýchlej akcie

Jim Carrey naháňa nedostihnuteľného ježka Sonica v traileri plnom hlášok a rýchlej akcie
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures dnes konečne zverejnilo debutovú ukážku z hranej filmovej adaptácie kultového Sonica.

V súvislosti s chystanou celovečernou adaptáciou videohry s názvom Sonic the Hedgehog bolo na internete v poslednej dobe pomerne ticho. Po minuloročnom plagáte sme sa síce dočkali niekoľkých drobných únikov, no nikto skutočne nevedel, ako bude finálna verzia tejto postavičky na veľkom plátne vlastne vyzerať.

To sa však teraz zmenilo, pretože po včerajšom novom obrázku Jima Carreyho v úlohe hlavného záporáka dnes štúdio Paramount Pictures konečne zverejnilo aj prvé zábery. A to rovno v podobe oficiálneho traileru, ktorý rozhodne nepôsobí márne. Tak sa naň rovno vrhni.

Čo sa samotnej ukážky týka, tá nám iba potvrdila to, že v príbehu uvidíme hlavne boj superrýchleho ježka Sonica (hlas mu prepožičal Ben Schwartz) s Doctorom Robotnikom, ktorého stvárni už vyššie spomínaný Carrey. So Sonicom však do určitej miery spojí sily aj policajt stvárnení hercom Jamesom Marsdenom.
 
Robotnik bol hlavným záporákom už v sérii videohier o Sonicovi, a tak nie je žiadnym prekvapením, že ho uvidíme aj vo filmovej adaptácii. A hoci trailer pre Sonica nepôsobí tak úderne ako (podobne ladený) Detective Pikachu s hlasom Ryana Reynoldsa, v kinách by sme sa mohli naozaj slušne zabaviť. Koniec koncov, ukážka nám toho rozhodne neprezradila veľa.
 
Ako si už určite zistil, Sonic bude v snímke kompletne digitálny a zasadený do reálneho prostredia. Režisér Jeff Fowler (výborné kraťasy A Gentlemen's Duel a Gopher Broke) sľubuje v rámci tohto mixu vražedné tempo známe z hier aj osobitú atmosféru. Nechajme sa teda prekvapiť, pretože Sonic určite má čo ponúknuť. Okrem spomínaných hercov si zahrá aj Adam Pally, Tika Sumpter či Natasha Rothwell a premiéra filmu je u nás naplánovaná na 7. novembra (listopad) 2019.
Domov
Zdieľať
Diskusia