Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 10:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž údajne vykrikoval spoilery z Avengers: Endgame pred kinom, tak ho zmlátili fanúšikovia čakajúci v rade

Muž údajne vykrikoval spoilery z Avengers: Endgame pred kinom, tak ho zmlátili fanúšikovia čakajúci v rade
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

S týmto fanúšikom sa vraj ostatní ľudia pred kinom nemaznali.

Na Avengers: Endgame sa tešili všetci, ktorí za posledných desať rokov vyrastali na filmoch od Marvelu. V kinách si mal šancu zúčastniť sa na špeciálnych predpremiérach, aby si trojhodinovú snímku mohol vidieť čo najskôr, avšak jedno takéto premietanie v Hongkongu údajne skončilo katastrofálne pre jedného fanúšika, ktorý sa rozhodol pokaziť zážitok z filmu všetkým navôkol.

Na sociálnych sieťach sa potom objavili správy o tom, že keď fanúšik začal vykrikovať spoilery a obťažovať ľudí čakajúcich v rade na premietanie Avengers, niektorí z týchto ľudí si ho údajne podali. Muža vraj zmlátili natoľko, že zostal sedieť na kraji ulice a musel počkať na príchod záchranárov, pretože mu mala tiecť krv. Po internete sa šírila aj fotografia muža na chodníku, avšak jej autentickosť bolo prakticky nemožné overiť.

Spočiatku nebolo jasné, či náhodou nejde len o výmysel užívateľov sociálnych sietí, ale napokon o správe informovali aj rešpektované médiá ako The Independent, Vulture či Deadline, a tak sa podľa tamojších ázijských médií naozaj bitka fanúšika Avengers mala odohrať. Napriek tomu je možné, že bola situácia minimálne prikrášlená, a tak sa môže ukázať, že to v Hongkongu nedopadlo tak, ako miestne médiá uviedli.


Domov
Zdieľať
Diskusia