Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hasič z Brna založil sedem požiarov, aby spravil dojem na novú priateľku a kolegov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spôsobil škodu vo výške približne 30-tisíc eur a je stíhaný za poškodenie cudzej veci a krádež.

Z Brna sa k nám často dostávajú informácie takého rázu, že niekedy je už vlastne ťažké uveriť im. Aktuálne žije Česko novinkou týkajúcou sa dobrovoľného hasiča, ktorý sa rozhodol svoj nástup do zboru poňať trochu inak.  Aby kolegom dokázal svoje schopnosti, v obci Oslavany neďaleko Brna založil v lese požiar, ktorý následne išli s kolegami uhasiť.

Deň na to zapálil ďalší les a scenár sa opakoval. Aby toho nebolo málo, pár mesiacov na to zhorelo v rovnakej oblasti postupne v priebehu týždňa až 5 stohov slamy. Dohromady teda spôsobil až sedem požiarov

Podľa českého denníka idnes.cz sa sám ku všetkým skutkom priznal a odôvodnil ich tým, že sa chcel jednoducho predviesť pred svojimi kolegami a novou priateľkou. Polícia ho však podozrievala dlhodobo, keďže vo všetkých prípadoch bol pripravený zasiahnuť medzi prvými. 

Dobrovoľný hasič bol zároveň zlodejom. Spolupracovníkom zo šatní ukradol motorkárske vesty a prilbu, pričom všetko predal v jednej z brnenských záložní. Dokopy spôsobil škody vo výške približne 30-tisíc eur a akutálne je stíhaný za poškodenie cudzej veci a krádež. 

 
Ilustračný záber

Hasič z Brna založil sedem požiarov, aby spravil dojem na novú priateľku a kolegov
Zdroj: www.facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia