Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2018, 21:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Deppov Grindelwald bude aj vo Fantastických zveroch 3. Prečo ho štúdio obsadilo aj napriek jeho škandálom?

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

S Gellertom Grindelwaldom sa ešte uvidíme.

Rozhodnutie obsadiť do úlohy Gellera Grindelwalda v sérii Fantastic Beasts práve Johnnyho Deppa sa stretlo s pomerne silnou kontroverziou. Nie každý bol s týmto krokom spokojný, keďže okolo herca bolo v poslednom čase pomerne rušno. Jeho bývalá manželka Amber Heard ho obvinila z domáceho násilia.

Tieto obvinenia sa s hercom ťahajú už od roku 2016 a súd napokon Deppovi pri rozvodovom konaní prikázal zaplatiť Heard 7 miliónov. Mnohých fanúšikov ságy sklamalo, že práve Depp bude mať v nadchádzajúcom filme The Crimes of Grindelwald takú dôležitú úlohu. Samotný herec však trvá na svojej nevine.

Deppov Grindelwald bude aj vo Fantastických zveroch 3. Prečo ho štúdio obsadilo aj napriek jeho škandálom?
Zdroj: Warner Bros.

„Faktom je, že som bol falošne obvinený, za čo aj zažalujem denník Sun, keďže tieto obvinenia na svojich stránkach opakovali. J. K. Rowling videla dôkazy, a tak vie, že som nevinný. Preto ma aj verejne podporuje.

Neberie tieto veci na ľahkú váhu a rozhodne by sa za mňa nepostavila, ak by nepoznala pravdu.“ Depp zároveň vyjadril ľútosť, že táto kontroverzia zasiahla aj samotnú J. K. Rowling. Herca sa verejne zastal aj režisér David Yates.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Johnnym Deppovi, o ktorých si (možno) nevedel 9. júna 2022, 9:30

Právnici Amber Heard však majú iný názor a Deppa obvinili, že v psychologickom nátlaku na herečku pokračuje aj teraz. Kritickí boli tiež voči Rowling aj samotnému štábu, pretože podľa nich si z obvinení vybrali len to, čo sa im hodilo.

Deppov Grindelwald bude aj vo Fantastických zveroch 3. Prečo ho štúdio obsadilo aj napriek jeho škandálom?
Zdroj: Warner Bros.

Nech je ako chce, Johnny Depp potvrdil, že Gellert Grindelwald sa vráti aj vo Fantastic Beasts 3. O tejto postave sa vyjadril v samých superlatívoch. „Milujem tú postavu, pretože mi dáva priestor skúšať rôzne veci," povedal herec.

Musím zahrať niekoho, kto je v podstate fašista, ale zahrať ho ako citlivého a inteligentného, hoci manipulatívneho a mocného čarodejníka. Možnosti v tom svete sú neobmedzené, takže môžete skúšať čokoľvek. Teším sa preto na ďalší diel, ktorý začneme natáčať zrejme uprostred budúceho roka.“

Okrem Deppa uvidíme aj Eddieho Redmaynea, Juda Lawa, Katherine Waterston, Dana Foglera, Alison Sudol, Ezru Millera, Zoë Kravitz a Carmen Ejogo. Slovenská premiéra sa uskutoční 15. novembra (listopad) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia