Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 19:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Depresívna skladba od Strapa a Nerieš dostáva temný videoklip

HUDBA NERIEŠ STRAPO
Uložiť Uložené

Strapo predstavuje ďalší videoklip zo svojho albumu 13. Poschodie, tentokrát si na pomoc zavolal chalanov z Nerieš.

Strapove 13. Poschodie už má každý fanúšik veľmi dobre pozná a mali sme to možnosť naživo vidieť napríklad počas posledného víkendu na Hip Hop Žije, kde sa spoločne s DJ-om Spinom postarali o jednu z najväčších shows. Album sme už zaradili do rebríčka najlepších za prvú polovicu aktuálneho roka a svoju zásluhu na tom má aj skladba Sebaklam, kde autorovi sekundujú chalani z Nerieš.

Ak sleduješ dianie na scéne o čosi dlhšie, určite vieš, že práve Strapo bol jedným z prvých slovenských interpretov, ktorý vtedy ešte neznámu dvojicu Gabryell a Matej Straka podporil. Tí sa mu teraz odvďačili skvelými slohami a pre nás je fajn vidieť, že domáci rapový priemysel môže fungovať aj takto. 

Teraz sme sa dočkali sprievodného videoklipu od Miša Nemtudu a jeho tímu, ktorý sa nesie v temnej atmosfére a dokonale vystihuje celú atmosféru. Hneď ako skontroluješ novinku, nezabudni si ešte pozrieť náš dnešný výber zatiaľ najlepších videoklipov za rok 2018, kde tiež nájdeš jeden Strapov kúsok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia