Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2018, 13:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zayo myslí len na úspech a v hlave má biznis plán. S Nik Tendom majú skladbu o peniazoch

HUDBA NIK TENDO ZAYO
Uložiť Uložené

Nik Tendo z Milion Plus vydáva sólový album a na dnes zverejnenej novinke mu hosťuje člen Haha Crew - Zayo.

Československý rap sa v roku 2018 dostal do fázy, kedy interpreti nevydávajú novú hudbu len v dvoch dávno (Kontrafaktom) zadefinovaných obdobiach, vďaka čomu sa im minimálne v minulosti darilo o niečo viac. Predsa len, taktika vydávania albumov pred Vianocami a pred letom je logická. Hlavne vďaka obrovskému objemu hudby sa k nám domáci interpreti prihovárajú aj počas leta a tým aktuálne najočakávanejším je práve ten od Nik Tenda.

Člen Milion Plus vydáva nový album "7", ktorý uzrie svetlo sveta oficiálne 27.6. na release párty v Prahe. Ešte predtým sme sa dočkali ukážky Hvězdy s videoklipom a dnes sa medzi fanúšikov dostáva aj ďalší singel.

Ten dostáva názov Cash Money a áno, je výhradne o peniazoch. Hosťuje blízky kolega z Haha Crew - Zayo, ktorému téma sadla ako uliata. Zároveň nám stihol pripomenúť, že pracuje na debutovom sóle Navždy Mladý, ktoré by mohlo vyjsť ešte tento rok. A tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia