Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2018, 22:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nik Tendo a Calin prežívajú rovnaký príbeh s rovnakou ženou. Vychutnaj si prvú skladbu z nového albumu člena Milion+

HUDBA NIK TENDO
Uložiť Uložené

Očakávaná spolupráca je na svete. Tajomná žena z Instagramov oboch interpretov je v skutočnosti herečka a modelka Tereza Valtová.

Nedele zvyknú byť na novú československú rapovú hudbu veľmi plodné a výnimkou nie je ani dnešok. O slovo sa totiž prihlásil aj Nik Tendo, ktorý oznamuje vydanie nového albumu už na konci júna pod labelom Milion Plus. Bude sa volať "7" a zatiaľ o ňom veľa informácií nemáme, avšak autor má ešte pomerne veľa času.

Dočkali sme sa však vydania prvej plnohodnotnej ukážky, ktorá nesie názov Hvězdy. Ako hosť sa predstavuje člen Comebackgangu Calin a nechýba ani veľmi vkusný vizuál od Petra Simona. Ten vznikal niekoľko dní v nemeckom Hamburgu a my snáď nemáme čo dodať. Snáď už len to, že tajomná žena, ktorá sa v posledných dňoch objavovala na instagramoch oboch interpretov, je herečka a modelka Tereza Valtová.

O hudobnú produkciu skladby sa postaral Decky a ty si ju teraz môžeš vychutnať v plnej paráde. 

Domov
Zdieľať
Diskusia