Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 11:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí zaľúbenci objavili vďaka letenke za 20 eur lásku k cestovaniu. Aj Bulharsko vie byť exotické, ak vieš, kam zájsť

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Obľúbená cestovateľská destinácia v podaní slovenského páru.

Z bratislavského letiska dnes vďaka nízkonákladovým leteckým spoločnostiam môžeš odletieť do sveta za pár eur. Uvedomil si to aj roztomilý slovenský pár, ktorý chcel otestovať v polovici mája tradičné Bulharsko a zostal prekvapený z toho, aká nádherná krajina sa pri pobreží Čierneho mora skrýva.

Slováci sa každý rok húfne vydávajú do Bulharska cez hlavnú sezónu a tlačia sa na plážach, lenže Jakub Zigo so svojou priateľkou vychytali lepší dátum. V polovici mája si zabezpečili hotel na 7 nocí za 50 eur na osobu a vďaka požičanému autu strávili každý deň v inej časti krajiny. Hotel nemal takmer žiadnych hostí a rovnako to vyzeralo aj na plážach, a tak mali dostatok priestoru na objavovanie prírodných krás, z ktorých sa občas vykľula poriadna exotika.

Viac o svojich zážitkoch napísali v blogu, preto si určite prečítaj aj ten a možno sa inšpiruješ. Namiesto majáku či výletu do dedinky viackrát naša slovenská dvojica omylom skončila vo vojenskej základni, takže o dobrodružstvo v Bulharsku nie je núdza. Ak si spomínaš na známu dvojicu Jay Alvarrez a Alexis Ren, potom na nich rovno zabudni, pretože my sme práve našli oveľa sympatickejšiu slovenskú verziu.

Domov
Zdieľať
Diskusia