Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2016, 14:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

5 vecí, ktoré by mal spĺňať správny biznis účet

REFRESHER
Uložiť Uložené

Podľa čoho ho spoznáš?

Podnikanie si žiada celého človeka. Pri rozvíjaní biznisu je mnoho aktivít, ktorým sa musí podnikateľ venovať urgentne. Nadväzovanie obchodných kontaktov, prieskum trhu a príprava ponúk pre klientov sú pre úspech projektu kľúčové. Preto by mal byť biznis účet pomocníkom, ktorý pracuje spoľahlivo a neobmedzuje ťa pri práci. Podľa čoho ho spoznáš?

5 vecí, ktoré by mal spĺňať správny biznis účet

1. Neobmedzené platby 

Ak sa nech­ceš zaťa­žo­vať ráta­ním pla­tob­ných ope­rá­cií na účte a ich cenou, je pre teba ide­álny balík slu­žieb, ktorý posky­tuje neob­me­dzené platby. Nové VÚB Biznis účty neob­me­dzujú pri­jí­ma­nie pla­tieb, odo­sie­la­nie elek­tro­nic­kých SEPA pla­tieb cez Inter­net a Mobil ban­king, ani platby kar­tou u obchod­ní­kov doma aj v zahra­ničí. A to všetko v rámci základnej ceny za vedenie účtu.

2. Fixná cena

Aby ťa neprek­va­pili výdaje na konci mesiaca, hľa­daj účet s fix­ným poplat­kom za všetky ope­rá­cie, ktoré potre­bu­ješ. Chcel by si dostá­vať SMS správy o stave účtu, mať pois­te­nie pre prí­pad, že budeš PN alebo spo­riaci účet s fakt dob­rou úro­ko­vou sadz­bou? Vyber si ten správny VÚB Biz­nis účet .  S novými pod­ni­ka­teľ­skými účtami využí­vaš zdarma služby Inter­net ban­kingu, Mobil ban­kingu, push a e-mai­lové noti­fi­ká­cie o pohy­boch na účte či Fle­xip­re­vod k spo­ria­cemu účtu.

3. Elek­tro­nické výpisy v cene účtu

O stave pod­ni­ka­teľ­ského účtu treba mať pre­hľad. V dnešnej digitálnej dobe je ideálny mesačný elek­tro­nický výpis, ktorý si vieš stiah­nuť v Inter­net ban­kingu alebo si nasta­viť jeho zasie­la­nie na e-mail. Pri VÚB Biz­nis účtoch  sú mesačné elek­tro­nické výpisy ku všet­kým typom balí­kov a pre všetky typy účtov zahrnuté v cene účtu. Elek­tro­nický výpis tak auto­ma­ticky zís­kaš nie­len k bež­nému, ale aj k spo­ria­cemu a fon­do­vému účtu.

4. Väčší biz­nis – vyšší level

Rôzne druhy a fázy pod­ni­ka­nia so sebou pri­ná­šajú roz­dielne nároky na ope­rá­cie na účte. Ich objem aj počet sa mení často už počas jed­ného mesiaca. Keď zis­tíš, že potre­bu­ješ viac, ako ponúka bežný pod­ni­ka­teľ­ský účet, je potrebné hľa­dať balík, ktorý ti vyho­vuje. VÚB Biz­nis účty ponúkajú alternatívu pre každé štá­dium a typ pod­ni­ka­nia. Pokiaľ si svoj biz­nis len čerstvo roz­be­hol alebo si malý živ­nost­ník bez zamest­nan­cov, VÚB Biz­nis účet Štan­dard je pre teba to pravé. VÚB Biz­nis účet Aktiv zas uspo­kojí aktív­nych pod­ni­ka­te­ľov so skú­se­nos­ťami, ktorí sa nechcú obme­dzo­vať v trans­ak­ciách a hľa­dajú prí­le­ži­tosti pre ďalší roz­voj. Pre úspešné obchodné spo­loč­nosti a dlho­roč­ných pod­ni­ka­te­ľov s kom­plex­nými potre­bami, ktorí využí­vajú aj POS ter­mi­nál, fon­dové účty alebo ope­rá­cie na pobočke, je ide­álny VÚB Biz­nis účet Pre­mium.

5. Jed­no­du­ché zria­de­nie

Nie je nič hor­šie, ako zdĺhavé vybavovačky sprevádzané nekonečným papierovaním. O nový VÚB Biz­nis účet [ZB7] môžeš požia­dať na kto­rej­koľ­vek pobočke VÚB banky a stačí ti len doklad totož­nosti a doklad osved­ču­júci opráv­ne­nie na výkon pod­ni­ka­teľ­skej čin­nosti, ktorý nie je starší ako 3 mesiace. Stret­nu­tie na kon­krét­nej pobočke si ľahko dohod­neš cez kon­taktný for­mu­lár na webo­vej stránke alebo cez službu Kon­takt. Navyše ak si otvo­ríš VÚB Biz­nis účet Štan­dard alebo Aktiv, prvé tri mesiace za vede­nie účtu nepla­tíš.

5 vecí, ktoré by mal spĺňať správny biznis účet

Viac informácií nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia