Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
17. októbra 2023, 10:00
Čas čítania 1:04
Sponzorovaný obsah

Výrazná „smokey“ linka, ale naopak. Takto sa nalíčiš podľa speváčky Barbory Hazuchovej (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP OSOBNOSTI REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Okrem iného sa dozvieš, ako vyzerá podľa Barbory dokonalý chlap alebo akú spoluprácu by v živote nezobrala.

Do kresla relácie Make-Up & Gossip si k Linde Gunišovej tentoraz sadla speváčka Barbora Hazuchová. Bývalá „superstaristka“ a milovníčka módy ti ukáže svoj štýl líčenia, ktorý je perfektný na večer. Tento diel ťa naučí, ako si namaľuješ „smoky eyes“ s obrátenou očnou linkou. A samozrejme, dozvieš sa užitočné make-up tipy a nejaké tie „gossipy“.

Líčenie sa predsa nemôže začať bez klasickej otázky: „Aké sú tvoje obľúbené produkty, ktoré musíš mať stále pri sebe?“ V Barborinej kabelke určite nájdeš púder Fit Me! Matte+Poreless, rúž SuperStay Vinyl Ink v odtieni 35 od Maybelline a lesk na pery.

No a prvým krokom tohto make-up „looku“ je podkladová báza. Pre rýchle a bezchybné zjednotenie pleti si aplikuj produkt Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-in-1 Glow. Použi ruky, lebo hubka má tendenciu vsiaknuť produkt do seba. Následne si na „mokré miesta“ tváre nanes obľúbený Barborin púder a vytvor kontúry s hnedou paletkou. Na oživenie pleti použi krémovú lícenku od Maybelline Face Studio Cheek Heat.

Nalíč sa s produktami Maybelline

Dominantným prvkom líčenia sú „dymové“ oči. Aby si si ich spravila, potrebuješ čierny pigment, ale pokojne použi obyčajnú čiernu linku. Tú si nanes na celú dĺžku spodnej a hornej vodovej línie. Potom si produkt nanášaj tesne pod dolnú líniu smerom von. Znie to trochu komplikovanie, takže celý „step-by-step“ postup na make-up si pozri vo videu.

Počas líčenia Barbora porozprávala o rôznych pikoškách zo svojho života. Dozvieš sa, akú spoluprácu by nikdy nezobrala, čo by si dala estetickým zákrokom upraviť a ako vyzerá jej milostný život teraz. Okrem iného prezradila aj to, ako podľa nej vyzerá dokonalý partner. To všetko sa dozvieš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia