Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. júla 2022, 13:12
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

The Weeknd, dcéra Johnnyho Deppa a režisér Euphorie odhalili nový seriál od HBO. The Idol bude plný sexu a drog

The Weeknd, dcéra Johnnyho Deppa a režisér Euphorie odhalili nový seriál od HBO. The Idol bude plný sexu a drog
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE IDOL
Uložiť Uložené

Sleduj prvé zábery z očakávaného seriálu The Idol od HBO.

Streamovacia služba HBO Max ponúkne po druhej sérii Euphorie ďalší seriál s podobným štýlom. The Idol natočil tvorca Euphorie Sam Levinson, pričom ho produkuje a hrá v ňom malú rolu aj raper Weeknd. Hlavnú rolu v seriáli stvárni Lily-Rose Depp, 23-ročná dcéra Johnnyho Deppa, pre ktorú pôjde o doteraz najvýraznejšiu hereckú úlohu. 

Odporúčané
Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách 18. júla 2022, 14:30

Seriál vyzerá ako zmes Euphorie a seriálov zaoberajúcich sa náhľadom do zákulisia fungovania Hollywoodu a šoubiznisu ako takého. Súčasťou deja má byť aj akýsi nebezpečný kult (je možné, že jeho vodcu bude hrať práve raper Weeknd). 

Tvorcovia seriálu museli seriál prerobiť a pretáčali viacero epizód. Nevieme presne, čo sa dialo pri jeho tvorbe, no očividne nebol taký kvalitný, ako chceli. HBO naplánovalo premiéru niekedy na tento rok. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvé zábery s množstvom šteklivých scén. The Idol rozhodne nebude pre deti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia