Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2022, 14:30
Čas čítania 5:14
Dominik Vetrák

Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách

FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY A SERIÁLY ROKA 2022
Uložiť Uložené

Týchto 10 filmov určite plánujeme vidieť v kinách. Nikde inde totiž dostupné nebudú.

Po prehľade 10 najočakávanejších filmov do konca roka, ktoré uvidíme na Netflixe či Apple TV, ti predstavíme aj desiatku najočakávanejších filmov, ktoré ešte tento rok uvidíš len v kinách. Poteší sa určite každý, fanúšikovia akčných, romantických, psychologických aj komiksových a dramatických filmov.

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

1. Nope – 18. 8.

Režisér Jordan Peele natočil po dvoch skvelých filmoch (Get Out a Us) hororové sci-fi, v ktorom mimozemšťania začnú unášať ľudí z ranča. Ak bude snímka podobná ako predošlé dva filmy režiséra, očakávať môžeme aj akýsi sociálny komentár o rasizme. 

Trailery na nás pôsobia pozitívnym dojmom, film je nabitý kvalitnými hercami (Daniel Kaluya, Keke Palmer, Barbie Ferreira, Steven Yeun) a, úprimne, pozrieme si čokoľvek, čo natočí Jordan Peele. Nechápeme však, prečo musíme po americkej premiére čakať na tú slovenskú ešte ďalšie tri týždne. 

2. Bullet Train – 4. 8. 

Brada Pitta si už v mnohých filmoch neužijeme. Skvelý hollywoodsky herec totiž povedal, že sa cíti na konci svojej kariéry. Bullet Train je akčný blockbuster, v ktorom Pitt stvárňuje vyslúžilého vraha. Neochotne prijme ďalší kontrakt, no nemusí nikoho zabíjať. Má len prevziať istý kufrík z vlaku.

Problém je, že po kufríku idú viacerí špičkoví zabijaci a kufrík môže získať len jeden z nich. Pitta doplnia herci ako Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman či Hiroyuki Sanada. Snímku režíroval David Leitch (John Wick, Deadpool 2, Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw). Ak máš chuť na zábavnú akčnú jednohubku s charizmatickými hercami, určite vyraz do kina.

3. Don’t Worry Darling – 22. 9. 

Po nezávislom debute s názvom Booksmart uvidíme 22. septembra ďalší lákavý film režisérky Olivie Wilde. Wilde v tomto prípade zahrá na trocha vážnejšiu nôtu. Pôjde o psychologický triler s nádychom tajomna, zasadený do 50. rokov minulého storočia.

Diváka poteší, že tentoraz bude mať jej film skutočne hviezdne obsadenie. Tešiť sa môžeš na oscarovú Florence Pugh, speváka Harryho Stylesa, ktorý bude hrať jej manžela, a aj Chrisa Pina či samotnú Oliviu Wilde, ktorá si okrem réžie strihla aj vedľajšiu rolu. 

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2024 (2. časť) 50 najočakávanejších filmov roka 2024 (2. časť) 5. januára 2024, 12:30

Režisérka Wilde v rozhovore pre Vogue prezradila, že sa sústreďuje na ženskú rozkoš, teda na niečo, na čo tvorcovia hollywoodskych filmov zabúdajú. Podľa Wilde budú diváci zo scény, ktorú vymyslela pre svoje hlavné postavy, tak trochu šalieť.

4. Amsterdam – 3. 11. 

Amsterdam je kriminálna dráma z 30. rokov minulého storočia, ktorá mieša prvky skutočnej histórie a fikcie. Natočil ju David O. Russell (naposledy režíroval Joy s Jennifer Lawrence z roku 2015), ktorý zároveň produkoval a písal k nemu aj scenár. 

Dej sleduje dvoch vojakov (Christiana Bala a Johna Davida Washingtona) a zdravotnú sestru (Margot Robbie), ktorých neprávom obvinia z vraždy. Počas filmu sa spolčia s bizarnými postavami, s ktorými budú pracovať na očistení svojich mien. 
 

Okrem Bala, Washingtona a Robbie si tu zahrajú herci ako Rami Malek, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Robert De Niro, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers či speváčka Taylor Swift. 

5. Black Panther: Wakanda Forever – 10. 11. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 118031 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia