Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 14:30
Čas čítania 6:50
Tímea Krauszová

Ako naložíš s touto skvelou príležitosťou, že sme sa matchli? Instagramový profil zbiera najväčšiu žumpu na Tinderi

Ako naložíš s touto skvelou príležitosťou, že sme sa matchli? Instagramový profil zbiera najväčšiu žumpu na Tinderi
Zdroj: Instagram/Tinderella v rozpakoch
REFRESHER ONLINE ZOZNAMKY RANDENIE V 21. STOROČÍ
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Rozprávali sme sa s adminkou instagramového profilu, ktorý uverejňuje nepodarené profily a konverzácie z online zoznamiek.

Hľadať partnerov na Tinderi je dnes síce bežné, ale náročné. Ľudia, ktorí nemajú komplexy, necítia nenávisť voči opačnému pohlaviu a nenavrhnú ti tie najoplzlejšie veci hneď v prvej správe, sú na online zoznamke vzácni. Aspoň tak sa to môže zdať, ak sleduješ príspevky na instagramovom profile Tinderella v rozpakoch.

S jeho adminkou Tatianou sme sa rozprávali o tom, čo sú tie najhoršie veci, ktoré ľudia až prekvapivo často uvádzajú v profiloch. Nechýbajú zoznamy požiadaviek na ženy, príkazy a zákazy či nekreatívne návrhy na sex.

Odporúčané
Tinder výzva: 30 dní som každého svajpla doprava. Zo stoviek zhôd a takmer 20 rande vyberám to najlepšie (a najhoršie) Tinder výzva: 30 dní som každého svajpla doprava. Zo stoviek zhôd a takmer 20 rande vyberám to najlepšie (a najhoršie) 14. februára 2020, 9:20

Okrem svojho krstného mena o sebe nechcela verejne viac prezradiť, no jej identitu redakcia pozná. Tatiana pracuje vo farmaceutickom priemysle v korporátnej firme a, ako sama hovorí, nevie dobre pracovať so sociálnymi sieťami. Hoci by bola rada, keby sa jej profil rozrástol a najmä keby dostávala viac tipov aj na bizarné profily žien na zoznamkách (o tom trochu neskôr), nemá v sebe dušu marketéra a profilu sa venuje vo voľnom čase.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by tinderella_v_rozpakoch (@tinderella_v_rozpakoch)

Sama si nepamätá, kedy si založila účet na Tinderi, ale jej osobná skúsenosť bola motivátorom začiatku publikovania vlastných skúseností na sociálnej sieti. „Bolo tam viacero takých profilov, pri ktorých som urobila screenshot a posielala to kamarátom na pobavenie. Spoločne nám napadlo, že by som mohla urobiť aj instagramový profil na naše pobavenie,“ povedala pre Refresher. Aj inšpirácia, čo sa týka názvu, prišla od jedného kamaráta, ktorý navrhol Tinderellu v rozpakoch.

Odporúčané
Veľké porovnanie zoznamovacích aplikácií na Slovensku: Prečo je Badoo sexistický a ktorá aplikácia sa ťa pýta nevhodné otázky? Veľké porovnanie zoznamovacích aplikácií na Slovensku: Prečo je Badoo sexistický a ktorá aplikácia sa ťa pýta nevhodné otázky? 4. októbra 2020, 11:48

Tinderella nie je nový nápad, existuje niekoľko zahraničných účtov, ktoré ironicky spájajú Popolušku (v angličtine Cinderella) a Tinder. Nerealistické predstavy o princovi na bielom koni, ktorý ti pricvála do súkromných správ na Tinderi, očarí ťa a budete žiť šťastne až do smrti, si predsa len dávku cynizmu zaslúžia.

Značka: Mám ho veľký

Často sa všetko dôležité dozvieš už z profilu. Napríklad že muž má zjavne hrozné skúsenosti so ženami, preferuje submisívne, na výzore mu veľmi záleží, hoci tvrdí, že nie, a mnohí muži rovno v profile udávajú aj miery. Nemyslíme tým len výšku a váhu. Našťastie sa na Tinderi fotky posielať nedajú. Tie miery by hneď nabrali veľmi reálny rozmer.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by tinderella_v_rozpakoch (@tinderella_v_rozpakoch)

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 107374 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké má adminka osobné skúsenosti s Tinderom.
  • Odkiaľ má screenshoty a kto ich posiela viac, či muži alebo ženy.
  • Ako bežne vyzerajú prvé správy od mužov, ktoré sú také zlé, že si ich ženy ukladajú a posielajú Tatiane.
  • Čo prekáža mužom na Tinderi najviac a ako sa nenávistné prejavy v profiloch rozšírili.
Domov
Zdieľať
Diskusia