Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2021, 12:05
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Cítim sa úžasne, odkázal Conor McGregor po 3-hodinovej operácii nohy. Poirierova výhra podľa neho nie je legitímna

Cítim sa úžasne, odkázal Conor McGregor po 3-hodinovej operácii nohy. Poirierova výhra podľa neho nie je legitímna
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
ŠPORT CONOR MCGREGOR DUSTIN POIRIER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Operácia sa podarila, do šiestich týždňov chce byť Conor McGregor späť v tréningovom móde.

Conor McGregor sa vrátil po operácii zlomeného členka na Twitter a svojej povesti nezostal nič dlžný. Operácia sa podľa jeho slov podarila a vraj sa cíti úžasne. Podľa lekárov sa minimálne šesť týždňov bude musieť pohybovať s barlami, potom by však opäť mohol naskočiť do tréningového módu. 

McGregor pridal aj video krátko po operácii, na ktorom dokonca nevyzerá, že by bol pod vplyvom akýchkoľvek liekov na utlmenie. Svojmu súperovi odkázal, že vyhral nelegitímnym spôsobom, pretože v prvom kole nič poriadne nepredviedol. Írsky bojovník dodáva, že ak by sa dostali do druhého kola, v tom by už jednoznačne dominoval a Američanovi by nedal šancu. 

Poirier už priamo v klietke odkazoval svojmu súperovi, že ho porazil a noha mu praskla pre zablokovaný kop, nie nešťastný došľap. „Noha mu praskla ešte na začiatku zápasu. Ukázal som vtedy na neho, zlomenina prišla až neskôr,“ povedal po zápase. „Karma nie je špina, je to zrkadlo,“ dodal. 

Odporúčané
VIDEO: Bratislavskí vedúci policajti údajne hrali počas služby playstation, na Silvestra sa v práci opili a robili neporiadok VIDEO: Bratislavskí vedúci policajti údajne hrali počas služby playstation, na Silvestra sa v práci opili a robili neporiadok 12. júla 2021, 7:59

Conor McGregor prehral už druhý z troch vzájomných zápasov s Američanom Dustinom Poirierom technickým k. o. V závere 1. kola zle došliapol a zlomil si píšťalovú kosť. Z ringu ho odniesli na nosidlách priamo do nemocnice, kde podstúpil 3-hodinovú operáciu. Trilógiu vzájomných súbojov v ľahkej váhe tak vyhral jeho súper 2 : 1. Zápasník z Írska sa však pravdepodobne bude uchádzať aj o ďalšie zápasy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MMA Crash (@crashmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia