Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2021, 17:04
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

VIDEO: Fanúšička držala transparent tak, že doň cyklista vrazil. Spadol takmer celý pelotón

VIDEO: Fanúšička držala transparent tak, že doň cyklista vrazil. Spadol takmer celý pelotón
Zdroj: Unsplash/Tom Wheatley/volně k užití (ilustrační obrázek)
ŠPORT BICYKLE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mnohí jazdci majú zranenia.

Aktualizované 26. 6. o 19.13 h: Pôvodná verzia článku nesprávne uvádzala, že kolíziu spôsobil muž. Chybu sme opravili.

Ešte je to len 1. etapa Tour de France a už došlo k masívnej kolízii. Nespôsobili ju však súťažiaci, ale nezodpovedná fanúšička. Tá so svojím transparentom zasahovala cyklistom do trate. Jeden z nich o transparent zavadil a spadol, strhol so sebou takmer celý pelotón.

Holandský cyklista tímu Jumbo-Visma vrazil do banneru a neustál to. Padli takmer všetci, ktorí šli za ním, mnohí to už neubrzdili a holandského kolegu dokonca prešli alebo do neho vrazili. Viacerí cyklisti majú podľa Pravdy menšie zranenia.

Dnešnú prvú etapu cyklistických pretekov Tour de France z Brestu do Landerneau (197,8 kilometra) vyhral Francúz Julian Alaphilippe. Tour odštartovala o týždeň skôr ako v klasických nepandemických rokoch z dôvodu konania presunutých olympijských hier v Tokiu. Rovnako ako vlani sa musia cyklisti a celé tímy pripraviť na množstvo koronavírusových opatrení.

Odporúčané
Tribeč: tajomné výstrely a záhadné nálezy. Čo sme zažili počas stanovania uprostred slovenského bermudského trojuholníka? Tribeč: tajomné výstrely a záhadné nálezy. Čo sme zažili počas stanovania uprostred slovenského bermudského trojuholníka? 7. decembra 2021, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia