Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2021, 18:18
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Kapela Desmod sa rozpadla. Dôvodom je konflikt medzi Kulym a ďalšími členmi

HUDBA
Uložiť Uložené

Legendárna slovenská skupina už ďalej nebude pôsobiť ako celok.

Skupina Desmod ešte v závere týždňa oznámila personálne zmeny v kapele. „Predstavy o budúcnosti sa medzi nami začali rozchádzať, a tak sa niektorí členovia (Synči, Duško, Martin) rozhodli kráčať svetom hudby inou cestou. Bolí to, ale rešpektujeme ich rozhodnutie,“ informovala legendárna formácia na Facebooku. 

Podľa zistení Nového Času predchádzali tomuto príspevku nezhody a hádky, ktoré vyústili až do rozhodnutia opustiť zoskupenie, ktoré spolu fungovalo 23 rokov. 

Odporúčané
Rytmusa vystriedal Gleb. H16 vydávajú pokračovanie legendárnej hymny Nech vidia Rytmusa vystriedal Gleb. H16 vydávajú pokračovanie legendárnej hymny Nech vidia 24. apríla 2021, 15:33

Nový Čas cituje aj troch odídencov. „V kapele sa vyskytol závažný problém, od ktorého sa rázne dištancujeme a v ktorom sme už nevládali byť ako rukojemníci. Rozhodli sme sa preto, že ďalej už nemá zmysel pokračovať na ceste ilúzie, kde jednotlivec nadobudol pocit všemocnosti,“ povedali denníku všetci traja exčlenovia.  

Naznačili aj, že problémom mohli byť aj spory o peniaze. Kuly pre Nový Čas reagoval slovami o tom, že nie je v kapele všemocný a fungujú na princípe rovnosti hlasov. „Toľko vecí, čo mne neprešlo v kapele, sa nestalo podľa mňa žiadnemu spevákovi v žiadnej kapele. Značka Desmod je registrovaná na mená Kollár, Škorec, Synčák. Títo ľudia ju môžu slobodne používať,“ povedal denníku na margo ďalších plánov.

On sám chce organizovať ďalšie koncerty a sťažuje sa na spôsob komunikácie ďalších členov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia