Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2021, 15:33
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Rytmusa vystriedal Gleb. H16 vydávajú pokračovanie legendárnej hymny Nech vidia

Rytmusa vystriedal Gleb. H16 vydávajú pokračovanie legendárnej hymny Nech vidia
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
NEWS
Uložiť Uložené

Album H16 s názvom Lockdown Music vychádza už budúci týždeň.

„Mám klipy, predaj, zlaté platne...“ Legendárna veta, ktorú pozná azda každý fanúšik slovenského rapu. H16 mnohých potešila, keď na trackliste k novému albumu Lockdown Music oznámila, že sa chystá pokračovanie ikonickej skladby Nech vidia. Aj keď sme pôvodne očakávali, že opäť pri tejto spolupráci oslovia Rytmusa, nakoniec ho vystriedal Gleb. 

Jednašestka tak pravdepodobne zvolila postup, vďaka ktorému bude Nech vidia jednotka odrazom svojej doby a podobne aj dvojka. Gleb je totiž nepochybne jedným z najzásadnejších ovplyvňovačov súčasného rapu, preto je výber hosťa pochopiteľný.

Aj keď album oficiálne uzrie svetlo sveta až budúci týždeň, už teraz si môžeš novinku vypočuť na streamovacích službách. Na Youtube zároveň nájdeš ďalšie ukážky, ako aj dokumentárny film, v ktorom okrem iného Speezy, Cigo a Otis vysvetľujú, prečo na poslednú chvíľu svoj projekt premenovali, keď ich o to požiadal jeden z hostí. 

Odporúčané
Dajú ti album ako víno, no ty ho aj tak piješ s kolou. H16 vydáva skupinový projekt Dajú ti album ako víno, no ty ho aj tak piješ s kolou. H16 vydáva skupinový projekt 3. apríla 2021, 17:32

V dokumente padol tiež nápad, aby chalani spravili videoklip na pokračovanie notoricky známej skladby, preto predpokladáme, že sa ho v dohľadnom čase naozaj dočkáme. Ty si môžeš album zatiaľ predobjednať na Ruka hore

Domov
Zdieľať
Diskusia