Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2021, 21:35
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Momo a Rytmus si do hlavy nepustia nikoho, chránia si svoju zónu. Počúvaj spoločný track po štyroch rokoch

HUDBA MOMO RYTMUS
Uložiť Uložené

Momo vydáva jedenásty album v kariére. Nájdeš na ňom 11 skladieb a hostí ako Rytmus alebo Majk Spirit.

Momo vydáva jedenásty album v poradí, ktorý bude niesť názov MXI. Predobjednať si ho môžeš už dnes, oficiálny dátum vydania je naplánovaný na polovicu mája. Nájdeš na ňom jedenásť skladieb a hostí ako Rytmus, Majk Spirit, Frayer Flexking, ale aj Dano Kapitán a Paulie Garand. 

Zároveň sme sa dočkali aj prvej oficiálnej ukážky, a to hneď s členom Kontrafaktu, s ktorým Momo naposledy spolupracoval ešte v roku 2015. Ich pracovné cesty sa rozišli aj v dôsledku známeho konfliktu, ktorý je dnes už zažehnaný. Spojila ich téma o vlastnej osobnej zóne, ktorú majú sami pre seba a nevpustia do nej nikoho cudzieho. 

Odporúčané
Ako prebieha kasting do SuperStar? Vyskúšali sme si to na vlastnej koži Ako prebieha kasting do SuperStar? Vyskúšali sme si to na vlastnej koži 15. apríla 2021, 11:02

Dočkali sme sa hneď aj sprievodného „reprezent“ klipu od Jana Stracha z Prahy. Hudobnú produkciu doplnil Hoodini. 

Momo tým potvrdzuje pozíciu jedného z najaktívnejších raperov na Slovensku. Predposledný album Extras vydal v novembri 2020. Aktuálne sa bude viac venovať súkromnému životu, keďže bude mať druhé dieťa, zároveň sa blíži otvorenie kultúry, a tak sa možno dočkáme aj jeho živých vystúpení.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia