Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 20:34
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Takto Rytmus a Ego nahrávali track E.R.A. Sleduj exkluzívne nikdy nezverejnené zábery z roku 2004

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Rytmus rozbieha novú sériu s názvom Mŕtve Archívy Píšťanských Architektov, kde uvidíš materiál z doby minulej, ktorý sa nedostal do dokumentárneho filmu Tempos.

Rytmusov dokumentárny film Tempos je 90-minútovou sondou do slovenského rapu. Tá v dvoch dejových líniách mapuje vývoj Rytmusa a zároveň s ním aj samotnej scény, ktorú vedie ako prirodzený líder do dnešného dňa. Už skôr člen Kontrafaktu avizoval, že pri tvorbe pracovali s obrovským množstvom materiálu, ktorý sa, žiaľ, do výsledného strihu z logických dôvodov nedostal. 

Teraz sa Rytmus prostredníctvom novej série s názvom Mŕtve Archívy Píšťanských Architektov rozhodol fanúšikom ukázať aj ďalšie exkluzívne a nikdy nezverejnené videá, z ktorých pri tvorbe dokumentu Tempos čerpali.

Odporúčané
Rytmus: Jediné, čo funguje v každej dobe, je pokora. Nemíňať viac, ako si môžeš dovoliť a nežiť v niečom, čo nie si (Rozhovor) Rytmus: Jediné, čo funguje v každej dobe, je pokora. Nemíňať viac, ako si môžeš dovoliť a nežiť v niečom, čo nie si (Rozhovor) 27. decembra 2020, 14:37

Prvý komentovaný diel je venovaný obdobiu E.R.A. Uvidíš, ako skladbu Rytmus s Egom nahrávali, aj backstage z nahrávania klipu. Keďže však Rytmus ani Šule nemajú v štúdiu nabíjačku na Macbook, pokračovať budú nabudúce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia