Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2021, 7:04
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Američan nechal v reštaurácii tringelt 1 400 dolárov pre všetkých zamestnancov. Chcel ich podporiť v časoch korony

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Namiesto 20 dolárov zaplatil 1 420.

Američan menom David sa prišiel počas minulého týždňa najesť do reštaurácie v Colorade a keď platil, rozhodol sa, že všetkých prítomných zamestnancov obdarí veľkorysým tringeltom. Každý zamestnanec Notchtop Bakery & Café dostal od štedrého zákazníka 200 amerických dolárov.

Ako informuje CNN, muž rozdelil 1 400 dolárový tringelt medzi sedem zamestnancov reštaurácie. Dôvodom jeho daru má byť neľahká pandemická situácia. Namiesto 20 dolárov, čo bola cena jeho obeda, tak zaplatil 1 420. „COVID-19 je na h**no,“ napísal na účtenku.

Odporúčané
Vzbura majiteľov reštaurácií proti nariadeniam vlády pokračuje. Podporili ju aj primátor či policajti Vzbura majiteľov reštaurácií proti nariadeniam vlády pokračuje. Podporili ju aj primátor či policajti 9. decembra 2020, 17:03

Muž chcel zostať v anonymite a preto je známy len ako David. Neznámemu darcovi reštaurácia poďakovala aj na Facebooku. „Ďakujeme "covidový zbojník" za veľkorysý darček pre našich zamestnancov. Dotkli ste sa mnohých životov,“ napísala reštaurácia na sociálnej sieti a k príspevku pridala aj všetkých sedem zamestnancov, ako aj odfotenú účtenku so sprepitným.

Domov
Zdieľať
Diskusia