Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 18:44
Čas čítania 0:31
Daniel Mikolášik

VIDEO: Jeden zo zamestnancov letiska bol pozitívny na COVID-19. Personál sa vzbúril voči testovaniu a prevalcoval zdravotníkov

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Zamestnanci sa obávali prípadného pozitívneho testu, čo by okamžite znamenalo povinnú 14-dňovú karanténu.

V Šhanghaji musel zdravotný personál upokojovať niekoľko desiatok zamestnancov Medzinárodného letiska Šanghaj-Pchu-tung, no márne. Na letisku vznikol taký chaos, že ľudia doslova prevalcovali testujúcich zdravotníkov v bielych kombinézach.

Odporúčané
Testovali sme sa na Orave: Ľudia mrzli v dlhých radoch aj 3 hodiny. Primátori takú účasť nečakali (Reportáž) Testovali sme sa na Orave: Ľudia mrzli v dlhých radoch aj 3 hodiny. Primátori takú účasť nečakali (Reportáž) 24. októbra 2020, 15:44

Ako informuje Sky News, nepokoje nastali po tom, čo sa u jedného zo zamestnancov letiska preukázal pozitívny test na koronavírus. Úrady preto nariadili, aby sa otestoval celý personál letiska, keďže nebolo jasné, kto všetko sa stihol nakaziť.

Stovky zamestnancov sa zdravotníci snažili dotlačiť na parkovisko, kde mali v pláne otestovať každého jedného z nich. To sa im však nepodarilo, pretože nahnevaný dav sa obával prípadného pozitívneho testu, čo by okamžite znamenalo povinnú 14-dňovú karanténu.

Domov
Zdieľať
Diskusia