Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2020, 16:33
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Ľudovíta Makóa, ktorý svedčil proti Bödörovi či Gašparovi, prepustili na slobodu

NEWS ĽUDOVÍT MAKÓ
Uložiť Uložené

NAKA ho zadržala ešte v polovici septembra v rámci policajnej akcie Božie mlyny.

Bývalého šéfa Kriminálneho úradu Finančnej správy Ľudovíta Makóa prepustili na slobodu. Podľa informácií portálu Topky.sk ho NAKA mala prepustiť po tom, čo ho vo štvrtok ráno v nepriestreľnej veste a v kukle previezli do bratislavského Justičného paláca. Makó mal od zadržania spolupracovať s políciou.

NAKA ho zadržala ešte v polovici septembra v rámci policajnej akcie Božie mlyny. Svedčiť mal proti bývalému policajnému prezidentovi Tiborovi Gašparovi, nitrianskemu podnikateľovi Norbertovi Bödörovi či proti ďalším bývalým policajným špičkám.

Odporúčané
Bödörova schéma: Ako vraj konali v prospech Smeru a SNS, ako si mali deliť 400-tisícový úplatok a kto to celé dopodrobna opísal? Bödörova schéma: Ako vraj konali v prospech Smeru a SNS, ako si mali deliť 400-tisícový úplatok a kto to celé dopodrobna opísal? 8. novembra 2020, 16:53
Domov
Zdieľať
Diskusia