Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2020, 6:49
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

V Česku vraj kvôli koronavírusu zakázali pohlavný styk po 22:00, hromžia konšpirátori. Výnimka platí len na plodenie detí

NEWS ČESKO
Uložiť Uložené

Ak nechceš plodiť deti, tak si v Česku na základe satirického článku po 22. hodine sex neužiješ.

V Českej republike zakázalo kvôli koronavírusu ministerstvo vnútra s hlavným hygienikom pohlavný styk po 22. hodine. Na takýchto hoaxoch a vymyslených správach sa musí zasmiať naozaj každý, kto dokáže zdravo premýšľať, ale ako upozorňuje polícia, tvrdé jadro konšpirátorov v súčasnosti nerozlišuje už ani medzi hoaxami a očividnými satirickými článkami.

Odporúčané
Stredné školy sa od pondelka zatvárajú, prechádzajú na dištančné vzdelávanie. Na prvom stupni ZŠ budú povinné rúška Stredné školy sa od pondelka zatvárajú, prechádzajú na dištančné vzdelávanie. Na prvom stupni ZŠ budú povinné rúška 11. októbra 2020, 12:04

Na nástenkách mnohých ľudí sa na základe zistení polície šíril práve článok o zakázanom pohlavnom styku u našich českých susedov. Vraj sex nemožno mať po 22. hodine a výnimka platí len v prípade, ak sa dvojica snaží splodiť potomka.

Článok pochádzajúci zo satirického webu mal slúžiť len ako zdroj pousmiatia či smiechu, ale slovenskí a českí konšpirátori ho medzi desiatkami vymyslených článkov o koronavíruse začali šíriť ako absolútne pravdivý a veselo na nové nariadenia hromžili.

KEĎ SA KONŠPIRÁTORI UTRHNÚ Z REŤAZE: V ČESKU ZAKÁZALI POHLAVNÝ STYK PO 22:00 (ALE JE TAM VÝNIMKA) Najtvrdšie jadro...

Posted by Hoaxy a podvody - Polícia SR on Sunday, October 11, 2020

Policajti upozorňujú, že takíto užívatelia z tvrdého jadra konšpirátorov sú ľahko rozpoznateľní. Za deň zdieľajú desiatky hoaxov, medzi ktorými sa ľahko objaví aj satirický článok, lebo samozrejme pravdivosť zdieľaných článkov ani len nekontrolujú. Takto potom namotajú kolegov konšpirátorov a na ministerstvo zdravotníctva sa hneď začína hon na čarodejnice.

Ako stránka Hoaxy a podvody – Polícia SR skonštatovala, v Českej republike nijak pohlavný styk kvôli koronavírusu neobmedzili. Z rovnakej satirickej stránky pritom pochádzajú aj perly o tom, ako sa tento rok bude Silvester sláviť len do 22:00 alebo správa, že od pondelka nesmie byť pri pôrode ani matka novorodeného dieťaťa.

Všetky tieto články samozrejme nie sú pravdivé a majú slúžiť len na pobavenie, ale v dnešnej dobe už ľudia uveriť naozaj čomukoľvek.

Domov
Zdieľať
Diskusia