Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2020, 10:01
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Na Slovensku od včera pribudlo 22 nových prípadov nakazených koronavírusom, netestovalo sa ani tisíc ľudí

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo nové prípady koronavírusu za nedeľu.

Na Slovensku za posledných 24 hodín pribudlo ďalších 22 nových prípadov nakazených koronavírusom. Laboratóriá otestovali spolu 922 vzoriek. Celkovo sa tak na Slovensku od vypuknutia pandémie nakazilo 4 636 ľudí.

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo aj informáciu, že od nedele sa vyliečilo až 34 pacientov, nikto nezomrel a taktiež nepribudla žiadna ďalšia osoba, ktorú by pre ochorenie COVID-19 hospitalizovali v nemocnici.

Aktuálne je tak 78 obsadených lôžok s hospitalizovanými pacientami s ochorením COVID-19. 47 z nich sa nachádza na infektológii, 11 na lôžku s funkčným centrálnym rozvodom kyslíka, rovnako 11 na JIS-ke, 7 na pľúcnej ventilácii, jedna osoba na lôžku bez centrálneho rozvodu kyslíka a jedna osoba na oddelení anesteziológie a intenzívnej medicíny.

11 a teda polovica dnešných nových prípadov pochádza z okresu Bratislava, 4 prípady z okresu Trnava, 3 z okresu Prešov, 2 prípady z prešovského okresu a po jednom prípade zaznamenali okresy Hlohovec a Púchov.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia