Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 12:32
Čas čítania 0:24
Tina Hamarova

Kávové zrná plné kokaínu. Talianskej polícii sa podarilo prekuknúť vskutku originálny spôsob pašovania

ZAUJÍMAVOSTI KÁVA KOKAÍN
Uložiť Uložené

Polícii bol podozrivý najmä adresát balíka Santino D’Antonio, čo je rovnaké meno ako mal mafiánsky boss z filmu John Wick 2.

Porekadlo „to je prisilná káva“ nabralo v Taliansku reálnejšie rozmery. Polícia totiž odhalila 150 gramov kokaínu ukrytých v kávových zrnách, ktoré boli zalepené páskou natretou na hnedo, píše web LadBible.

Polícii bol podozrivý najmä adresát balíka Santino D’Antonio, čo je rovnaké meno ako mal mafiánsky boss z filmu John Wick 2. Nakoniec šlo o 50-ročné muža, ktorý si prišiel balík vyzdvihnúť do obchodu s tabakom vo Florencii.

Finančná polícia odhalila balík na milánskom letisku Malpensa, pravdepodobne smeroval priamo z Kolumbie. Celkovo obsahovalo biely prášok až 500 zŕn. 

Akcia prebiehala pod názvom „Caffe Scorretto“, čo naznačovalo slovnú hračku na „caffe correctto“, teda káva, ktorá ťa „napraví“, pretože obsahuje aj alkoholický nápoj Sambuca.

Odporúčané
Ako sa mozog stáva otrokom drog a prečo závislosť nie je otázkou slabej vôle Ako sa mozog stáva otrokom drog a prečo závislosť nie je otázkou slabej vôle 23. júna 2020, 9:15
Domov
Zdieľať
Diskusia