Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2019, 12:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rozbité záchody, steny aj dvere. Po zápase so Žilinou údajne fanúšikovia Slovana zdemolovali štadión a vytrhali sedačky

NEWS ŽILINA
Uložiť Uložené

Slovenka zverejnila fotografie zo záchodov po zápase medzi Slovanom a Žilinou, ktorý sa konal v nedeľu.

Nedeľňajší futbalový zápas medzi Žilinou a Slovanom síce skončil na ihrisku remízou, návštevníci stretnutia však súboj so zdravým rozumom prehrali na plnej čiare. Slovenka nedávno zverejnila fotografie zo štadióna aj toaliet, ktoré boli zdemolované a budú si vyžadovať rekonštrukciu.

Odporúčané
Slovan dostal za rasistické pokriky fanúšikov v podobe opičích pazvukov pokutu 10 000 € Slovan dostal za rasistické pokriky fanúšikov v podobe opičích pazvukov pokutu 10 000 € 18. marca 2019, 11:36

Vytrhané sedačky, rozkopané dvere a rozbité porcelánové záchody po sebe zanechali neznámi páchatelia, zatiaľ nie je známe, či sa bude situáciou zaoberať aj polícia. Návštevníci futbalového stretnutia taktiež vytrhali svetlá zo stropu a zničili prakticky všetko, čo sa dalo. Zanechali za sebou množstvo odpadkov a spôsobili škodu minimálne niekoľko stoviek až tisícok eur. 

Autorka príspevku aj komentujúci naznačujú, že sa zničeným majetkom na štadióne v Žiline stoja nespokojní a agresívni Slovanisti, viac informácií zatiaľ známych nie je. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia