Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 17:11
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Na bratislavskom letisku pribudnú nové pravidelné linky. Poletieť môžeš do dvoch exotických destinácií

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

V lete 2020 ich otvorí dopravca Cyprus Airways.

Dnešným dňom bol oficiálne spustený predaj leteniek na leto 2020 na priame letecké spojenia z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave smerom na populárne dovolenkové destinácie Rodos a Korfu. Nové priame pravidelné linky lietajúce na obľúbené grécke ostrovy otvorí spoločnosť Cyprus Airways.

Odporúčané
WizzAir otvára z Bratislavy novú leteckú linku. Už od 14,99 € si budeš môcť zaletieť smerom na východ WizzAir otvára z Bratislavy novú leteckú linku. Už od 14,99 € si budeš môcť zaletieť smerom na východ 6. augusta 2019, 13:12

Ako informuje Letisko Bratislava na svojej oficiálnej facebookovej stránke, dopravca, ktorý začal lietať počas tohtoročnej letnej sezóny v júni z Bratislavy do Larnaky na Cypre, aktuálne spustil predaj leteniek na všetky tri priame spojenia.

„Cyprus sa stal pre Slovákov počas tohto roka naozaj obľúbenou dovolenkovou destináciou. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pokračovať v letoch aj v lete 2020. Keďže sme si so slovenskou verejnosťou vybudovali pozitívny vzťah, s radosťou oznamujeme, že otvoríme nové priame lety z Bratislavy na Korfu a Rodos, a z Košíc na Korfu,“ oznámila obchodná riaditeľka leteckej spoločnosti Cyprus Airways Natalia Popova.

Odporúčané
Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje 22. novembra 2018, 16:10

Čo sa týka ostrovu Korfu, dopravca ma v pláne spustiť novú linku z Bratislavy 6. júna 2020 a lietať sa bude raz do týždňa v sobotu. Tri dni na to (9. júna) sa začnú opäť prevádzkovať lety do cyperskej Larnaky, ktoré budú dvakrát do týždňa, v utorok a sobotu. No a napokon sa 16. júna začne lietať raz do týždňa, v utorok, na ostrov Rodos. Všetky tri linky budú k dispozícii počas letnej sezóny, lety zabezpečí Airbus A319.

Domov
Zdieľať
Diskusia