Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. júna 2019, 18:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Natália Pažická vysvetľuje dopad módneho priemyslu na našu planétu a osudy ľudí. Za lacné oblečenie zaplatíme vysokú daň

ZAUJÍMAVOSTI EKOLÓGIA FAST FASHION MÓDA
Uložiť Uložené

Módny priemysel má na našu planétu obrovský (nielen) enviromentálny dopad a mladá Slovenka chce, aby všetci vedeli, čo sa za týmto pojmom naozaj ukrýva.

Naša Zem je zamorená plastom a fast fashion je špinavý biznis. Aj keď si mnohí tieto skutočnosti už našťastie uvedomujeme, väčšina si ešte stále nenašla cestu k tomu, aby začala žiť ekologickejšie.

Odporúčané
Naša Zem je zamorená plastom, fast fashion je špinavý biznis. Študentka módy Natália žijúca v Amsterdame šíri osvetu Naša Zem je zamorená plastom, fast fashion je špinavý biznis. Študentka módy Natália žijúca v Amsterdame šíri osvetu 24. júla 2018, 18:00

Práve študentka módy Natália Pažická sa však snaží šíriť osvetu prostredníctvom YouTube, aby dostala veľmi dôležité informácie aj k tým, ktorí pred edukatívnymi článkami preferujú hovorené slovo.

Samozrejme, svoje informácie vždy podkladá aj zdrojmi. V prvom videu predstavila, o čo jej vlastne, poukázala na nebezpečenstvo plastov aj ďalšie enviromentálne problémy, na ktoré by sme mali myslieť, ak chceme zachovať budúcnosť našej Zeme aj o niekoľko desiatok rokov. Druhé video venovala podrobnému vysvetleniu, prečo človek k životu nepotrebuje živočíšne produkty.

Odporúčané
Potrebujeme k životu živočíšne produkty? Slovenka Natália prichádza s faktmi, prečo obmedziť konzumáciu mäsa, rýb a mlieka Potrebujeme k životu živočíšne produkty? Slovenka Natália prichádza s faktmi, prečo obmedziť konzumáciu mäsa, rýb a mlieka 28. novembra 2018, 20:05

V najnovšom videu Natália približuje za pomoci faktov a čísel problematiku fast fashion. Hovorí o tom, ako firmy dokážu bez väčšej námahy ľudí presvedčiť, aby lacné oblečenie nakupovali často, odkiaľ tento trend pochádza a aký má dopad na našu planétu. Aj keď je väčšina faktov naozaj hrozivá, kedykoľvek môžeš začať meniť situáciu k lepšiemu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia