Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 20:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Potrebujeme k životu živočíšne produkty? Slovenka Natália prichádza s faktmi, prečo obmedziť konzumáciu mäsa, rýb a mlieka

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Natália Pažická sa venuje šíreniu povedomia na rôzne spoločenské problémy vo viacerých oblastiach prostredníctvom svojho Instagramu a videí na YouTube.

 

Natáliu Pažickú už môžeš poznať napríklad z videa, v ktorom sa kriticky vyjadrovala k fast fashion a plastom alebo tiež z fotenia pre projekt Refresher Dievča, kde sme sa dozvedeli niečo viac o nej. Talentovaná študentka módy v Amsterdame sa na fungovanie pozerá o niečo kritickejšie ako mnohí z nás a jej cieľom je v prvom rade zvýšiť povedomie o problémoch súvisiacich so zdravím ľudí a tiež našej planéty. 

V druhom pokračovaní svojej série #everyindividualmatters sa venuje živočíšnym produktom a ich vplyvu na ľudský organizmus. Poukazuje na fakt, že ich produkcia pôsobí v nadmernej konzumácii negatívne nie len na nás samých, ale aj na životné prostredie.

Ak ťa teda zaujíma, ako funguje produkcia mlieka, odkiaľ sa k nám dostáva najviac nezdravých rýb a koľko zvierat priemerne človek za život skonzumuje, určite si nenechaj ujsť nové video od Natálie. Do komentárov nám pokojne napíš svoj názor na tento dlhodobý spoločenský problém, no nezabudni na fakty a argumenty

Domov
Zdieľať
Diskusia