Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 14:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Frozen 2 bude podľa traileru temnou jazdou, v ktorej pôjde hrdinom o život

Frozen 2 bude podľa traileru temnou jazdou, v ktorej pôjde hrdinom o život
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sestry Elsa a Anna do našich kín dorazia už v tomto roku.

Slávny animák Frozen (Ľadové kráľovstvo) bol v roku 2013 hitom, ktorý docenili kritici aj diváci. Snímke sa mimo iného podarilo uspieť na Oscaroch (animovaný film, pieseň) či Zlatých glóbusoch (najlepší animovaný film). Čakanie na novú časť (kraťasy nepočítajúc) však bolo napriek pozitívnej odozve k filmu poriadne dlhé.

Po približne šiestich rokoch tu ale máme konečne nový príbeh s ďalšou várkou čerstvých záberov. Dúfajme ale, že Frozen 2 bude na vyššej kvalitatívnej úrovni, než priemerný animovaný kraťas Olaf's Frozen Adventure (Ľadové kráľovstvo: Vianoce s Olafom) z roku 2017.

Nová upútavka pôsobí našťastie pomerne schopne a už minulým trailerom nám tvorcovia ukázali, že tentokrát by sme sa mohli dočkať aj temnejšej verzie (Elsine nezdary pri behu cez more, Annino vytiahnutie meču proti neznámemu nepriateľovi), ktorú by určite docenilo najmä staršie publikum. Okrem toho nás však samozrejme bude čakať množstvo zábavy s dobre známym snehuliakom Olafom.

Réžia filmu pripadla tak ako v prípade prvej časti na starosti Chrisovi Buckovi a Jennifer Lee. O scenár sa tentokrát okrem Jennifer Lee postarala aj Allison Schroeder (spoluscenáristka Christopher Robin). Slovenská aj česká premiéra je plánovaná na 21. novembra (listopad) 2019. Viac informácií o pokračovaní tohto očakávaného animáku sa dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Nedávno vydaný plagát, pri ktorom nám tvorcovia prisľúbili dnešný trailer 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Walt Disney Studios (@disneystudios),

Domov
Zdieľať
Diskusia