Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. mája 2019, 8:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hudba má robiť radosť, nie spôsobovať depky. Separ a Dame pritvrdzujú a experimentujú s boombapom

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Novinka Prečo/Lebo kritizuje tých, ktorí nasilu potrebujú hľadať v hudbe odkazy na politiku.

Separ a Dame aktuálne obiehajú Slovensko a Česko na Prepáčte Tour, aj popri tom si však našli čas na novú tvorbu. Len nedávno uzrela svetlo sveta dvojica trackov Jak ti J.B. a SÓS, teraz sme sa dočkali ďalších.

Chalani sa už tradične neopakujú, po dlhej dobe sa však rozhodli aj v rámci tvorby objasniť zopár faktov a vyjadriť názor smerom k niektorým témam. 

Odporúčané
Pred Separom a Damem sa rozostúpilo 3300 ľudí v Refinery Gallery. Sleduj zábery zo zlatej show z absolútneho dna špinavého kanála Pred Separom a Damem sa rozostúpilo 3300 ľudí v Refinery Gallery. Sleduj zábery zo zlatej show z absolútneho dna špinavého kanála 13. mája 2019, 16:42

Vďaka Prečo/Lebo už určite pochopíš, prečo sa nevyjadrovali a ani nebudú vyjadrovať k politike, popri tom sme sa dočkali aj experimentovania s boombapom. Viac ako šesť minút novej hudby dostáva aj sprievodný vizuál, o ktorý sa postaral AstralKid22. Hudobnú produkciu tentokrát doručili Grizzly a Smart s Damem, viac už snáď dodávať nie je potrebné. 

Turné už síce čoskoro končí, DMS však uvidíš aj na festivaloch pod holým nebom a po lete by mala pokračovať aj druhá časť s projektom Prepáčte. A ak si ešte nemal možnosť vidieť, čo môžeš očakávať, určite si daj náš videoreport z banskobystrickej zastávky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia