Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2019, 20:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Dame majú vo videoklipe na nové skladby zlatý Favorit a spomínajú na pokazený výťah Nicki Minaj

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Chalani z DMS vydávajú hneď dve nové skladby s videoklipmi, ktoré nenájdeš na albume Prepáčte.

Chalani z DMS vydali v závere roka 2018 svoj ďalší spoločný projekt s titulom Prepáčte, ktorý sme v redakcii označili za najlepší projekt uplynulých 12 mesiacov. Ide o veľmi špeficickú záležitosť, keďže Separ a Dame už dávno vyrástli z hlbokých textov a pravdou zároveň ostáva, že ich majú na konte viac ako väčšina kolegov. Teraz sa chcú hudbou už len baviť a dokazujú to aj dnes. 

Tentokrát si pre fanúšikov pripravili hneď dve nové skladby, ktoré na Prepáčte nenájdeš, kokrétne jak ti J.E. a sós. Ako už býva zvykom, dočkali sme sa aj vizuálneho spracovania, kde uvidíš DMS v zlatom Favorite jesť namiesto nudlí zlaté retiazky a počítať peniaze. Na hudobnej produkcii spolupracoval so Smartom Dame a videoklip ošéfoval Goldy. 

Ešte pred tým, ako si vychutnáš viac ako šesť minút nového rapu dávame do pozornosti informáciu, že už tento víkend začína Prepáčte Tour, pričom všetky dôležité informácie sme už zhrnuli v tomto článku. Nezabudni, že väčšina lístkov na dostupné predpredaje je už preč a zároveň sú miesta, kde sa dajú vstupenky zakúpiť len na mieste. 

Odporúčané
Bude DMS prepisovať rekordy návštevnosti turné? Čaká nás 14 zastávok, väčšina lístkov je dávno preč Bude DMS prepisovať rekordy návštevnosti turné? Čaká nás 14 zastávok, väčšina lístkov je dávno preč 14. februára 2019, 17:02
Domov
Zdieľať
Diskusia