Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2019, 22:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Gól sa stal! Slovenskí policajti si uťahujú z úspešného zakončenia, ktoré rozhodcovia skúmali pridlho

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovensko vyrovnalo na konci druhej tretiny na 2:2.

Keď slovenská reprezentácia vyrovnala v zápase s Fínskom na konci druhej tretiny na 2:2, museli sme si na uznanie gólu niekoľko minút počkať. Marinčin síce oslavoval hneď na začiatku, avšak rozhodcovia sa prvýkrát zašli poradiť s videorozhodcom.

Po analýze vyšiel hlavný rozhodca a gól uznal, lenže o pár sekúnd sa k obrazovke vrátil a začal skúmať záznam znovu. Samotný Marinčin sa na to na striedačke nemohol pozerať a keď bol gól napokon uznaný, vďaka čomu sme sa mohli tešiť hneď trikrát, si zdanlivo schuti zanadával od radosti.

Hokej si očividne užívajú aj slovenskí policajti. Na svojom Facebooku zavesili vtipnú momentku, keď rozhodcovia zisťovali, či gól bude platiť a pridali k fotke veľavravný popis: „Gól sa stal“. Tým si uťahujú sami zo seba a slovenskej justície, keďže rokmi už zľudovela fráza „Skutok sa nestal“.

Domov
Zdieľať
Diskusia