Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2019, 13:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko bude na Szigete 2019 reprezentovať Celeste Buckingham

HUDBA
Uložiť Uložené

Festivalová sezóna sa nezadržateľne blíži a my dostaváme ďalšie informácie o maďarskom Szigete. Tentokrát organizátori zverejňujú mená z európskeho pódia.

Aj jarné slnečné lúče sú jasným dôkazom, že festivalová sezóna sa nezadržateľne blíži a pomaly je čas naplánovať, ktorých sa zúčastníš. O tvoju priazeň sa bude uchádzať aj maďarský Sziget, ktorý sa každý rok koná na ostrove slobody priamo v srdci Budapešti.

Podobne ako po minulé ročníky, aj tentokrát sľubuje lineup, aký mu môže veľa okolitých metropol závidieť. Pravdepodobne najväčším lákadlom pre rok 2019 bude Ed Sheeran, no medzi najväčšie mená patria aj Foo Fighters alebo Post Malone. To je však len malá ukážka z desiatok svetových hviezd. 

Sziget teraz predstavuje aj mená, ktoré sa predstavia na Europe Stage. Dozvedáme sa mená 30 interpretov a skupín z 20 krajín, pričom už zároveň vieme, že Slovensko bude na najbližšom ročníku reprezentovať speváčka Celeste Buckingham

Organizátori s oznamovaním prestížnych interpretov ešte ani náhodou neskončili, takže budeme zvedaví, čo si pre desaťtisíce návštevníkov ešte pripravia. My len doplníme, že Sziget 2019 sa bude konať 7. - 13. augusta a lístky na celý festival alebo jednotlivé dni nájdeš na tomto linku

Do pozornosti ešte dávame oficiálnu facebookovú udalosť, kde sa dozvieš všetky dôležité aktuality. 

Domov
Zdieľať
Diskusia